Már csak két nap, és megnyílik a legnagyobb IKEA

2017. június 12.
Június 14-én nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb IKEA áruháza. A nyitás alkalmával rengeteg akcióra számíthatunk (ráadásul mindhárom magyarországi IKEA áruházban).

A soroksári IKEA áruház több ponton is eltér a már ismert Örs vezér téri és budaörsi áruházakétól. A nagyobb alapterületnek köszönhetően a termékkínálat is szélesebb, emellett a bemutatótérben 67 belső teret is kialakítottak, ahol az áruház környékén élők eltérő élethelyzetére kínál az IKEA lakberendezési megoldásokat. Az étteremben és az egyedi svéd kávézóban 451 látogató élvezheti egy időben a svéd finomságokat. A már megszokott bisztró ételkínálata is megújul. Ezen felül az árukiadás is az áruház területén valósult meg.

Azok a szerencsés látogatók, akik Soroksáron vásárolnak június 14. és június 28. között és az IKEA weboldalán nyugtájuk sorszámát regisztrálják, ajándékkártyán kaphatják vissza vásárlásuk árát. A 14 napos időszak alatt minden nap 3 nyertest sorsolnak véletlenszerűen. Ezen felül, két alkalommal, hetente egyszer 1-1 kiválasztott szerencsést fejenként egymillió forintos ajándékkártyával lep meg az IKEA.

További részletek: www.IKEA.hu/ujaruhaz