5 hozzávalós reggelik – megjelent Szabó Jucus első könyve

2017. június 27.
Megjelent az 5 hozzávaló bloggerének első könyve, benne 25 mennyei reggeli recepttel. A szerző finom és könnyen elkészíthető ételeket mutat olyan mai modern nők számára, akiknek fontos a minőség, az egészséges táplálkozás, a gondoskodás, ám mégsem szeretnének hosszú órákat tölteni a konyhában.

„Tudom milyen az, amikor reggel késésben vagy, kinyitod a hűtőt és semmi nincsen benne, amit szívesen megennél. Bár spájzod is tele legújabb fellángolásod hozzávalóival, vagy a család kedvenceivel, Te mégis üres hassal indulsz el… Aztán másnap újra felkelsz és rájössz, hogy megint itt egy nap, amikor semmi nem változott. Azért, hogy mégis teli hassal és jól induljon a napotok, összegyűjtöttem nektek egy hónapnyi 5 hozzávalós reggeli receptet. A recepteket nehézségi sorrendbe tettem, hogy az is, aki még életében nem fogott fakanalat, képes legyen megcsinálni azokat! Miért pont 25? Mert úgyis lesz pár, ami annyira fog ízleni, hogy újra elkészítitek! Reggelire fel!

A blogról:
Az elmúlt években Jucus több, mint 100 saját receptet osztott meg, saját fotókkal illusztrálva, emellett olyan inspiráló nőkkel készítettett interjúkat, akik egyebek mellett arról is meséltek hogyan egyeztethető össze a karrier és a magánélet, és milyen szerepe van főzésnek az életükben.

Miért pont 5?
Önmagunk, a karrier és a család között lavírozva, hogy találjuk meg azt a kis időt, amikor magunk készíthetünk valami finomságot a konyhában? A megoldás a kevesebb, de jól megválasztott hozzávalókban rejlik. Gyors reggelik, finom saláták, tápláló levesek, könnyű vacsorák, csábító édességek valójában mind-mind elkészíthetőek 5 hozzávalóból.

Kinek szól?
A blog azokhoz a modern nőkhöz szól, akik eljátszanak a gondolattal, hogy főzzenek, de nincs meg a kellő gyakorlatuk, vagy azt gondolják, hogy nincs idejük arra, hogy órákat töltsenek a konyhában. Ők találnak a blogon olyan recepteket, amelyekkel újabb és újabb sikereket érhetnek el, elismerő dicséreteket gyűjthetnek be a családtól és a barátoktól. A főzés elérhető élménnyé válik.

A könyv megrendelhető Szabó Jucus weboldaláról, 1990 Forintért.