Tudatos feltöltődés egy varázslatos szigeten – OBONJAN

2017. augusztus 04.
Az OBONJAN sziget idén nyáron másodszorra várja vendégeit, egészséges ételekkel, jógaórákkal, vezetett meditációkkal és előadásokkal egy különleges zenei fesztivál keretében. A tudatos kikapcsolódásról és feltöltődésről szóló, tíz hetes programot, Horvátországban egy varázslatos és rendkívűl kényelmes természeti környezetben valósítják meg a főként brit szervezők, nemzetközileg elismert előadókkal és trénerekkel. A sziget Sibenik városától egy órás hajóútra található, ahová mindössze öt óra alatt juthatunk el autópályán Budapestről.

A zenei összeállításban olyan fellépők várhatóak augusztus hónapban, mint Giles Peterson, Khruangbin (live), Jack Savidge (Friendly Fires) and Garden City Movement (Live). A programok bár inkább a kiváncsi és aktív harminc körüli korosztálynak érdekesek, találkozhatunk idősebb előadokkal, nyugdíjas vendégekkel és kisgyermekes családokkal is. A kevésbé szórakozni vágyó látogatók kezdhetik a reggelt napüdvözlő jógaórával a parton és smoothie-val a Zen Den bárban, esti programnak pedig a naplementés gong meditáció és irányított csillagnézés is felejthetetlen.

Legyen szó akár hosszabb elvonulásról, vagy csupán egy hétvégéről, a szigetre érkezó vendéhek kedvükre vállogathatnak a kora reggeltől késő estig tartó programokból a szállás lefoglalása véget. A nyaralást pedig nem csupán a szervezett programok, vizi sportok és a ‘glamping’ azaz klímás francia ágyas vászon sátrak és erdei luxus lodge-ok tehetik komfortossá, hanem a wellness szolgáltatások, és fél napos hajóutak mellett, akár csak a medenceparton való koktélozás kellemes zenei aláfestéssel. Az Obonjan sziget programjai szeptember 3-ig tartanak és az egyéni látogatók mellett szivesen fogadnak csoportokat is vállalati elvonulás, esküvő és más családi, vagy baráti találkozók alkalmával.

Az Obonjan szervezői minden Marie Claire olvasónak 10% kedvezményt biztosítanak, amennyiben foglaláskor az alábbi emailre: bookings@obonjan-island.com elküldik a MarieClaire2017 promóciós kódot.

Bővebb információ: www.obonjan-island.com