Magyar fagyi nyert az európai döntőn

2017. szeptember 23.
Az európai fagylaltok közül a nemzetközi zsűrinek a Karl cukrászda fagylaltja ízlett a legjobban.

Az idei Gelato World Touron nagyon jól teljesített a magyar csapat. Az európai döntőn második helyezést elért Somogyi Renáta mellett a nemzetközi zsűri is egy magyar versenyzőnek ítélte a legjobb fagylalt különdíját. Karl Zsolt, a dunaharaszti Karl Cukrászda tulaja és főcukrásza által megálmodott epres-málnás mascarpone fagylalt ízlett a legjobban a világ számos pontjáról érkezett, független zsűrinek.

Karl Zsolt számára a fagylalt szenvedély és szakmai kihívás, játék az ízekkel, a különféle textúrákkal. A cukrászmester a klasszikus ízek mellett számtalan újdonsággal várja a vendégeit, sőt a magyar fogyasztó számára kedves süteményeket is fagylaltba álmodja. A lassan tíz éve működő cukrászdája mellé idén nyáron egy fagylaltozót is nyitott, ahol mindenki megkóstolhatja egyedi kreációit, amelyek természetesen kényelmi anyagok, mesterségek kiegészítők nélkül, prémium alapanyagokból készülnek. A széles választékban a glutén-, laktóz-, illetve cukormentes életmódot folytatók is könnyedén megtalálhatják kedvenceiket.