A MAACRAFT díjnyertes termékeiben gyönyörködhetünk a Design Héten

2017. október 11.
A Design Héten debütál a Design Management 2017 díjas márka első konyha kollekciója. Ráadásul a vendégek garantáltan nem fognak korgó hassal távozni.

Idén a MAACRAFT több hónapos munka után vizuális – és működésbeli átalakuláson ment keresztül, melynek köszönhetően a márka arculata, honlapja és termékei is megújultak. A 2012 óta működő Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelyének új kollekciója a konyha felé nyitott, a gasztoforradalom és a design termékek rajongóinak legnagyobb örömére.

A mindennap használatos eszközök újragondolásakor a funkcionalizmus mellett fontos tényező volt az egyszerű formavilág kialakítása is. A termékek kézzel készülnek, kizárólag természetes anyagok felhasználásával, amely hosszan tartó minőséget biztosít. Delikátesz kínálatukban a márka házi szárítóiból származó, kézzel morzsolt fűszerek és gyógynövények is szerepelnek, amelyek a főzés során szintén nélkülözhetetlenek.


A kollekció arca
Mautner Zsófi gasztroblogger (Chilli & Vanília) lett, aki természetesen a tervezési folyamatokba is aktív szerepet vállalt. A Design Hét eseményeként debütáló konyhakollekció, amelyen sor kerül Mautner Zsófi különleges kóstolójára is, nem csak az új lakberendezési tárgyak bemutatója lesz, de a delikátesz termékek is felhasználásra kerülnek.