Ezekbe a konyhai inspirációkba azonnal beleszeretsz majd

2017. november 10.
Meseszép csempék, ötletes megoldások, álombéli konyhaszigetek - mutatunk egy rakás inspirációt, amit garantáltan imádni fogsz!

Egy jópofa, mintás csempe nagyon feldobhatja az egyébként egyszerű, letiszult konyhát. A konyhasziget pedig mindig a legjobb ötlet, ha van rá elég terünk!

Szőnyeget a konyhába? Simán! Sokkal melegebbé teheti a teret, és az is jól áll neki, ha mélyebb, teltebb színekkel kombináljuk, mint ez a csodás sötétzöld.

Még mindig nagyon menők a minimalista, nyitott tárolási megoldások. Szereljünk fel néhány polcot és mutassuk meg mindenképen a csodaszép kerámiákat és porcelánokat!

Egy erdei kunyhó hangulata a város közepén – elég hozzá néhány vaskos, fából készült polc, rusztikus kiegészítő (például rézedény vagy ódivatú porcelán), és persze sok-sok növény!

Jó ötlet lehet a konyhát összekötni az étkezővel. A hagyományos megoldások helyett pedig kellemes bisztróhangulatot teremthetünk néhány különböző kényelmes székkel, fotellel, vagy akár egy süppedős kanapéval!

Az apróbb konyhai eszközök tárolását megoldhatjuk egy pult felett futó, hosszú fémcsővel. Így ráadásul minden kéznél lesz, amire csak szükségünk lehet!