Inspiráló gyerekszobák, amikben sokáig jól érezhetik magukat a kicsik

2017. november 26.
Az autós fiúszobák és a rózsaszínben tocsogó kislányos terek helyett most néhány egyedi, látványos gyerekszoba-inspirációt mutatunk, amiket garantáltan sokáig szeretni fognak a kicsik!

Végre kezdünk rájönni, hogy nem feltétlenül kell a sablonos mintákban gondolkodni, mikor a gyerekszobát rendezgetjük, ráadásul nem is feltétlenül érdemes olyan cuccokkal telezsúfolni a helyiséget, amit néhány év múlva a gyerek sem szeret már annyira. Nyugodtan legyünk bátrak és ne csak „gyerekeknek való” kiegészítőkben gondolkodjunk – íme néhány egyedi és ötletes inspiráció.

Vintage vidámpark

Elképesztően vagányak a vintage kiegészítők, ráadásul a kicsik is szívesen vizsgálják az ilyen izgalmas, egyedi tárgyakat.

Elegáns báj

Rózsaszín egy kicsit másképp. Egy kicsit kifinomultabban, az infantilis minták helyett finom virágokkal és apró, kecses dekorációkkal kiegészítve, az igazi hercegnőknek.

Dzsungelhangulat

Az állatokkal szinte lehetetlen mellélőni a gyerekeknél, szóval a szafaris téma elég tuti ötlet lehet. Ráadásul kiegészítőket találni sem lesz túl bonyolult, de azért vigyázzunk rá, hogy az állatmintás printeknél érvényesüljön a „kevesebb több” elve.

Fekete-fehér

Egyszerű, letisztult és – esetleg néhány apró változtatással – akár 10 évig is szerethető, kellemes gyerekszoba maradhat a kicsiknek.

Hygge miniben

Valljuk be, ha már az egész lakás stílusát a legújabb lakberendezési trendek mentén alakítottuk ki, miért tennénk kivételt a gyerekszobában? Az otthonos és dizájnos hangulat kicsiben is szuperül mutat:

 

Popsugar