Karácsonyi ronda pulcsis futás a jótékonyság nevében

2017. december 09.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a hétvégén Karácsonyi ronda pulcsis futást és jótékonysági partit rendez a Vájling Delights és a Segítő Angyalok Alapítvány, hogy két fővárosi és egy diósdi átmeneti otthon 3-18 éves lakóinak gyűjtsön közösen ajándékot.

A Karácsonyi Ronda Pulcsis futáson résztvevőknek nem kell mást tenniük, mint előkapni a tele giccses karácsonyi pulcsit, sapkát, sálat, futócipőt és eljönni a közös buli futásra a Margitszigeti futópályára.

A résztvevőket Pulay Szilvia, hivatalos Nike futótréner melegíti be a Margitsziget szigetkörre. A jótékonysági napot pedig ronda pulcsis parti zárja a Dohány utca 7. szám alatt található Kuzin Barban.

A szervezők célja, hogy azok a gyerekek és kamaszok, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, olyan ajándékot kapjanak, amit kívántak. Ennek megfelelően a szervezők gyurmát, színes ceruzát, filcet, színezőt, társas játékot, legot, babát, játékautót, édességet, memória kártyát, rollert, Mp3 lejátszó és fülhallgatót, ruhát, illatszercsomagot, parfümöt, fülbevalót, nyakláncot várnak a Kuzin Barba, hogy együtt tehessék boldoggá a gyermekeket és a kamaszokat egyaránt.

További információ:

Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás Facebook esemény

Ugly Sweater Party Facebook esemény