5 szuper ötlet pici hálószobához

2018. szeptember 09. |

Elég néhány ügyes trükk, hogy egy apró hálószobából is kényelmes, praktikus és látványos teret varázsoljunk!

Okos elválasztás

Ha egy kisebb kanapét, esetleg íróasztalt is szeretnénk bepréselni a térbe, jó ötlet lehet elválasztani valamilyen módon az “alvós”, a “beszélgetős” és a “dolgozós-tanulós” részeket. Kerüljük a nagy, egybefüggő felületeket, mint a függőny, vagy a paraván, sokkal jobban járunk, ha egy nyitott polcrendszerrel szabdaljuk kicsit a teret.

Divatbemutató a szobában

Ha amúgy is büszkék vagyunk ruhadarabjainkra, nyugodtan mutassuk meg őket! A nyitott ruhatárolók trendi, praktikus és látványos megoldást nyújtanak, ráadásul játszhatunk rajta a színek, anyagok elrendezésével is.

Kreatív polcok

Egy kis térbe nem igazán érdemes sok helyet foglaló dekortárgyakat zsúfolni, de a falakon bátran dekorálhatunk. Nagyon ütős lehet egy-egy látványosabb polc, ráadásul így némi extra tárolóhelyet is nyerhetünk.

Lebegő asztal

Szintén szuper térnyerő a lebegő asztal, amit kialakíthatunk dolgozósaroknak vagy akár pipereasztalkának is. Ha igazán szűkös a szoba, választhatunk lehajtható verziót is, de egyébként inkább maradjunk a rögzített fajtánál, hiszen az sokkal kényelmesebb.

Belógó fények

Eleve nagyon fontos, hogy a szűk tereket fénnyel és világos színekkel tágítsuk, ezért néhány ütős lámpa nagyon jól jöhet. Állólámpák és asztali kislámpák helyett inkább függesszük fel a fényforrásokat: nagyon menő és modern megoldás!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Szabad-e, kell-e ma Magyarországon fát ültetni, erdőt telepíteni? 10milliófa

Szabad-e, kell-e ma Magyarországon fát ültetni, erdőt telepíteni?