Látványos létrát a konyhába!

2019. január 27.
Ha magasan vannak a konyhaszekrényeink, azért, ha szeretnénk különleges dizájnelemet csempészni a konhyánkba, akkor azért válasszunk ilyen ötletes létrákat.

Az Instagramon és Pinteresten terjedő trend tanúsága szerint egyre terjednek a „konyhai létrák”, amik nemcsak praktikus, de látványos új dizájnelemek. Egy ilyen létre nagyon jól jöhet, ha magasan vannak a konyhaszekrények és sok holmit tartunk a konyhaszekrény tetején, de azt is el tudjuk képzelni, hogy konyharuhák tárolására, esetleg néhány akasztóval jópofa bögretartónak is megteszi!

Sajnos ehhez a megoldáshoz nem árt, ha tágasabb konyhánk van, egy kisebb térben ugyanis biztosan útban lesz a létra – még akkor is, ha ilyen finom, filigrán natúr fa verziót választunk. Ha azonban mégis elférne a konyhánkban egy ilyen, mutatunk néhány inspiráló belső teret:

View this post on Instagram

Tis the season!

A post shared by Adrian (@abockmaster) on

View this post on Instagram

Moody, dramatic and unexpected, this kitchen reaches my number 4 spot on my dreamy top 5 kitchen designs. The combination of walnut and deep blue creates for a rich and inviting space. The uniform cabinet design and movable ladder lends to a built-in look with a playful twist. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Handsome furniture, industrial pendants and plentiful high grade appliances creates for a gorgeous yet functional show stopping kitchen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Source – @jeanstofferdesign ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #harbourmilldesign #mytop5 #interiordesign #homedecor #beautifulhomes #makehomeyours #designtips #home #myhomestyle #designstyle #designforliving #personalizedhomedecor #dreamkitchen #kitchenladder #handsomdesign #walnut

A post shared by Harbour Mill (@harbourmilldesign) on