A horoszkópod azt is elárulja, hová utazz nászútra

2019. február 23.
Lassan beindul az esküvői készülődés szezonja, és bizony időben le kell foglalni a nászutas lakosztályt is. Ha végképp nem tudunk dönteni, a horoszkópunk ebben is segíthet.

Kos A kalandvágyó és szenvedélyes Kosoknak egyértelműen a Maldív-szigeteket javasolják. Itt nincsenek turistalátványosságok előtt kígyózó sorok és a kis tengerparti öblök remek helyet biztosítanak az elvonulásra, ám ha valami izgalomra vágynak kajakozni vagy paddle boardozni bármikor elmehetnek.

Bika Toszkána az ideális nászutas célpont az április 20. és május 20. között születetteknek, hiszen ők igazán értékelik az ínyencségeket, és semmi sem teszi őket boldogabbá, mint a derűs atmoszféra egy pohár finom borral párosítva. A Bikák béreljenek villát a cédrusokkal borított hegyoldalban, ahol kóstolhatnak isteni borokat, ehetnek még annál is finomabb tésztákat és pikinikezhetnek a szőlőlugasban.

Ikrek Az energikus jegy szülöttei folyamatos mozgásban vannak, így egy európai körút remekül illik hozzájuk. Tervezzenek egy romantikus városnéző túrát a télen is gyönyörű Prága, Bécs és Zürich érintésével.



Rák Egy tipikus Rák jegyű ember akkor boldog igazán, ha vízparton lehet. Természetesen így nem is javasolhatunk mást nekik, mint a Galapagos-szigeteket. Óceán, vadvilág, felfedeznivaló egzotikus helyek: minden, amit a természet szerelmesei imádnak.

Oroszlán A legforróbb nyári időszak szülöttei mindent imádnak, ami luxus, így Dubai tűnik a legmegfelelőbb úti célnak számukra. Luxusszállodák, királyi bánásmód és éttermek teszik felejthetetlenné a nászutat.

Szűz Hawaii maga a tökély a nászutas Szűz jegyűek számára, hiszen ők a tökéletességre törekszenek és imádják a kalandokat. Hawaii-on megtalálhatnak mindent, ami nekik való, képeslapszerű strandokat, gazdag kultúrát, isteni ételeket és az óceánt.

Halak Minden bizonnyal a víz közelsége és a szerelem a két legfontosabb dolog a Halak jegyűek számára a nászútjukon is, így Thaiföldben biztosan nem csalódnak. Vízesések, csónakázás Phuket-szigetére, vidéki romantika.

Mérleg Az őszi jegy szülöttei szeretik a harmóniát és az egyensúlyt a kapcsolatukban is. A mexikói Tulum számukra remek választás, ha nászutat terveznek. Pihentető, romantikus és tele wellness lehetőségekkel, ha aktivitásra vágynak.

Skorpió Talán nincs még egy olyan jegy, amelyik olyan könnyen kikapcsol a mai világban, mint ők. A Skorpió jegyűeknek Krétát javasoljuk. Ez a sziget talán a legeldugottabb és legintimebb a görög turistacélpontok közül.



Nyilas A jegy szülöttei rajonganak a kultúráért és az új emberekkel való találkozásért. A Fülöp-szigetek csodálatos kalandot jelent számukra a nászútjukon, mivel itt rengeteg lehetőséget találnak az aktív kikapcsolódásra a különleges látnivalók mellett. (Útinaplónkat a Fülö-szigetekről ITT olvashatod el!)

Bak Egy romantikus afrikai szafarin biztosan remekül éreznék magukat a Bakok, akik általában játékoskedvű emberek, ám szeretnek előre tervezni, és élvezik a kényelmet. Dél-Afrikában vagy Kenyában a szafarik általában előre eltervezett menetrend szerint zajlanak, de adnak lehetőséget a szabad időtöltésre is.

Vízöntő A svájci Alpokba tökéletes nászutat tölthetnek el a Vízöntő jegyűek, itt biztosan megkapják azt a szellemi feltöltődést is, amire szükségük van, hiszen rengeteg gyönyörű helyre látogathatnak el, ha kilépnek a szállodából.

Fotó: Unsplash