5 tökéletes váza a nyári virágcsokrokhoz

2019. június 14.
Ki mondta, hogy egy váza nem lehet a lakás dísze olyankor is, mikor épp nincs benne virág? Mutatunk néhány tökéletes vázát, mely nem csak a csodaszép csokorral mutat jól.

Legalább egy tökéletes váza minden háztartásba kell, főleg így nyáron, mikor a legcsodálatosabb virágok nyílnak. Legyünk merészek, és ne álljunk meg a sima, fehér vagy üveg vázáknál, válasszunk valami egészen figyelemfelkeltőt, melyben akkor is gyönyörködhetünk, ha épp virág nélkül maradt.

Hűsítő indigókék
A tenger hangulatát idézi meg a lakásban az indigókék váza, melyben bármilyen virág remekül mutat. Elég csak ránézni, és máris elviselhetőbb lesz a kánikula, ráadásul szemet gyönyörködtető, kész műalkotás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NEW We love the movement in these blue vases. In-store now . . #bluevase #coastalinteriors #coastal #coast #vase #blue #wadebridge #cornwall #rock #padstow #daymerbay #polzeath

Rural Urban, Wadebridge (@ruralurbanwb) által megosztott bejegyzés,

Aranyló üveg
Két szó jut eszébe az embernek, ha az arany és üveg kombinációját megpillantja: luxus és art deco. Ez a gyémántmetszésű váza garantáltan ellopja a figyelmet a legdekoratívabb csokortól is.I-Scream!
Virágok nélkül is vicces és szeszélyes a fagyitölcsér és kéz alapzatra épített váza, mely tulajdonképpen egy szobor egyenesen Jonathan Adlertől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I scream and you scream, we all scream overe these vases from @jonathanadler . . . . #iscreamvase #iscream #jonathanadler #stilrummet #glassvas #glasstrut #design

STILRUMMET (@stilrummet) által megosztott bejegyzés,


Csíkos stílusos
A csíkok sosem mennek ki a divatból! Nem tévedhetünk, ha beszerzünk egy vázát ezzel a mintázattal, hiszen vidám, garantáltan ráirányítja a figyelmet arra az asztalra vagy polcra, melyre helyeztük, és bármilyen virággal remekül működik.

Madárlakta vázák
A házikó alakú vázák kéményéből kinövő virágok elbűvölőek és bájosak. Ha egy hasonló vázát beszerzünk, garantáltan nem bírunk megállni, és addig sorakoztatjuk a kis építményeket, míg egy egész város nem áll majd a komódunkon.

Fotó: Unsplash