Hogyan rendezik be lakásukat az egyes csillagjegyek?

2019. június 09.
Van, aki a praktikus szempontokat veszi figyelembe a lakberendezés során, míg mások imádják az apró dekorációkat, kis szobrokat és díszeket. A csillagjegyünk megmutatja, milyen stílusjegyek jellemzik otthonunkat.

Személyiségünk megmutatkozik lakásunk stílusjegyein. A csillagjegyünk segít utat mutatni, milyen irányba induljunk el a lakberendezésben, hogy a végeredmény igazán hozzánk illő legyen.

Bak (december 22.-január 19.)
A Bakok mindenekelőtt racionális emberek, nem szeretik a felesleges díszeket. A hagyományos stílus a legjobb választás számukra. Vadászzöld, fehér, tengerészkék és szürke tónusok uralják otthonukat, melyet időtálló bútordarabokkal rendeznek be. Ahelyett, hogy a divatot követnék, inkább drága, antik art deco, vagy luxus fából, például libanoni cédrusból készült lakberendezési tárgyakba ruháznak be.

Vízöntő (január 20.-február 18.)
A csillagjegy szülöttei szeretik áthágni a szabályokat. Excentrikus személyiségük megmutatkozik a lakásdekorálásban is, mindent úgy rendeznek be, ahogy nekik jólesik, nem követnek semmilyen irányzatot vagy trendet. Egy biztos, hogy a kényelem és a laza hangulat, nyugalom jellemzi otthonukat. Szívesen keverik a stílusokat, az antikot a modernnel, a praktikust mindenféle csecsebecsével.

Halak (február 19.-március 20.)
Intuitív, szabadlelkű csillagjegy, otthonát is eklektikus stílusban rendezi be. A tenger színeit szívesen használja a lakásdekorálásban, vagy a lágy levendulalilát és a természetes növényi rostból készült anyagokat. A lakberendezés nagyon fontos a halak számára, a nyugalom és béke szigetét igyekszenek megteremteni lakóhelyükön. Egy biztos, hogy az emlékekkel megrakott karakteres könyvespolc biztosan ott áll nappalijuk fő helyén.

Kos (március 21.-április 19.)
A Kosok élete a kaland, az utazás, ez az energia árad otthonukból is. A tapasztalatok gyűjtését sokkal jobban értékelik, mint a tárgyak felhalmozását, ám ez nem azt jelenti, hogy lakásuk személytelen lenne. Szívesen használnak tüzes színeket a falak festésére és olyan berendezési tárgyakat, melyek jól szemléltetik lobbanékony természetüket.


Bika (április 20.-május 20.)
A Bika jegyűek két lábbal a földön állnak, így imádják a természetes alapanyagokat, a rusztikus fát és a csiszolatlan követ. Rengeteg szobanövénnyel varázsolják be a természetet a négy fal közé. A friss virágok és a lenvászon asztalterítő sohasem hiányozhatnak a csillagjegy szülötteinek otthonából.

Ikrek (május 21.-június 20.)
A csillagjegy szülötteinek lakberendezési stílusát pont úgy jellemzi a kettősség, mint természetüket. Remekül kombinálják például a rusztikus, vidéki stílust a modern üveg és króm berendezési tárgyakkal. Élénk narancssárga, lime zöld színekkel teszik még modernebbé és hangulatosabbá otthonuk falait.

Rák (június 21.-július 22.)
Az érzékeny, kedves és a törődő természetű Rákok otthona maga a nyugalom és kényelem. Puha szőnyegek, sima fa bútorok és fehér falak jellemzik stílusukat. Lakásuk egyik helyiségébe sem felejtenek el egy váza friss virágot állítani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ha értékes és látványos festményeket látunk egy lakásban, akkor egy Oroszlán otthonában járunk. Luxus, fény, csillogás jellemzi a csillagjegy szülötteinek stílusát. Arany, bársony és bordó az oroszlán lakberendezési stílusának három kulcsszava.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Szüzek számára nagyon fontos, hogy otthonukban kialakítsanak egy teret az alkotásra, ahol olvashatnak, írhatnak, dolgozhatnak és hobbijuknak hódolhatnak. Nyugtató földszínek, tiszta vonalak és nagy terek jellemzik lakásukat. Az eredmény pedig letisztult, harmonikus otthon.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A Mérlegek szívesen fogadnak vendégeket könnyed eleganciával berendezett lakásukban. Halványrózsaszín és szürke tónusok, letisztult bútorok és keményfa padlóborítás az alapja lakberendezési stílusuknak. Bár szeretik a romantikus, nőies díszítést, lakásuk sohasem érződik zsúfoltnak, mindig remek arányérzékkel rendezik be a tereket.


Skorpió (október 23.-november 21.)
A Skorpió titokzatos természete meghatározza otthona stílusát is. A klasszikus, semleges bútorokat kedveli, minimalista dekorációval. Fehér falak, modern dekoráció jellemzi lakásukat, mely valamelyest személytelennek tűnhet, ám ha figyelmesebbek vagyunk, felfedezhetjük tulajdonosának személyes jellemzőit is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A vibráló és önálló Nyilas otthona bohém, és nomád életének jegyeit viseli magán. Mindenhonnan hoz magával tárgyakat utazásai során, így török szőnyegek, teknőspáncél edények és afrikai dísztárgyak egyaránt megtalálhatóak eklektikus lakásában. A szabadság és vidámság kerít hatalmába mindenkit, aki belép a csillagjegy szülötteinek lakásába.

Fotó: Unsplash