Hozd magad sikeres munkaerő piaci formába!

2019. november 12.
November 14-én a Loffice-ban újabb izgalmas és előremutató esemény segít a dolgozó, dolgozni vágyó vagy pályakezdő nőknek. A nők gazdasági aktivitásának fontosságát hangsúlyozandó, a Coworkid Alapítvány és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja minél több nőt szeretne készségtárban, tudásban és affinitásban hozzásegíteni ahhoz, hogy a tettek mezejére lépve megtalálják, megszerezzék és megtartsák álomállásukat, hivatásukat.

A rendezvény programelemei, azaz a lendületes “edzésterv”, újszerű megközelítésekkel segít sikeresen helytállni olyan éles helyzetekben, mint a munkahelyi konfliktusok, vagy állásinterjúk, felsővezető pozícióban lévő hölgyek számára pedig feltárja, milyen kapcsolatépítő platformok és szakmai programok állnak rendelkezésre, ha a munkájukkal kapcsolatban új inspirációkat gyűjtenének, vagy készségeiket tökélyre szeretnék fejleszteni.

Hogy hova mutatnak ezek a speciális gyakorlatok? A jövőbe: sikeres karrierek felé, az állásinterjútól a vezető pozícióig,  gazdasági növekedéshez és egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb munkaerőpiac világába.

Számodra is különösen hasznos lehet a program, ha életed első munkahelyére készülsz, ha a gyerekvállalás utáni felszabadult energiáidat szeretnéd aktív munkába fordítani, vagy esetleg a versenyszférában érvényesülnél, de akkor is, ha még iskolarendszerben tanuló fiatal felnőtt nő, vagy GYES-en/GYED-en lévő kismama vagy. Ott a helyed, ha nőként új gazdasági pályák felé nyitnál, vállalkozást indítanál és fogékony vagy az innovatív ötletekre. Édesanyaként gyakorlatias és átfogó képet adhatsz gyermekednek a munka világáról, hogy olyan felnőtté váljon, aki megtalálja önmagát és legjobb helyét ebben a világban. A Coworkid egyúttal olyan szervezeteket is tárt karokkal vár, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy elősegítsék a nők gazdasági aktivitását.

Az eseményen a Coca-Cola Magyarország mellett olyan sikeres cégektől leshetsz el mozdulatokat és ismerheted meg általuk a piaci szegmensek fittségét, mint a DreamJo.bs, az Edison Platform, a Womenspiration, vagy a SEED Alapítvány. Ráadásként, ahogy azt megszokhattad, a Coworkid és az #énjövőm program közös eseményein, a Loffice profi gyermekmegőrzőt is biztosít a legfiatalabbaknak a rendezvény idejére, így erre sem lesz gondod.

Itt az alkalom, hogy megismerd legsikeresebb önmagad! Az eseményen való részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztráció ITT!

Időpont: 2019. november 14. | 9.00 – 17.00 Helyszín: Loffice | 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.