Anyák napi ajándékötletek az utolsó pillanatra

2020. április 30.
Még nem volt időd anyák napjára ajándékot venni? Ne aggódj, az alábbi meglepetéseket akár az utolsó pillanatban is könnyen beszerezheted – netről rendelve, a kanapédon ülve is.

Bár az idei anyák napját házi karanténban töltjük, ez még nem jelenti azt, hogy ne próbálhatnánk meg a legtöbbet kihozni ebből a napból. Persze sokan vannak, akiknek ez az ünnep szomorúbb lesz, mint az eddigiek, mert a közösségi távolságtartás miatt egy ideig most nem találkozhatnak az édesanyjukkal, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a távolság nem állhat sem a szeretet, sem az ajándékozás útjába. Egy apró figyelmességet, kedves csecsebecsét postán vagy futárszolgálaton keresztül is gond nélkül küldhetsz az anyukádnak – mutatjuk, hogy nekünk idén milyen ajándékötleteink vannak.

Ezt olvastad már?

Személyre szabott karkötő

Évek óta tartja magát a charmos karkötők divatja, a német Leaf márka anyák napi kollekciójában ráadásul akár személyre szabott ajándékot is össze tudsz belőlük állítani.

leaf-anyak-napja

Illatos kényeztetés

Egy Lush ajándékcsomaggal biztosan nem lősz mellé. A Pansy elnevezésű csomagban egy citrusos-gyógynövényes testápoló, egy narancsvirág-illatú tusfürdő és egy rozmaring, narancsvirág és tölgyfamoha bódító illatát árasztó parfüm kapott helyett. Virágos illatok tetőtől talpig!

pansy-lush-anyak-napja

Együtt jobb

Anna Daubner Better Together pólója igazi anya-lánya ajándék: lepd meg eggyel anyukádat, és vegyél egyet magadnak is!

anna-daubner-anyak-napja

Illatok és fények

Ez a személyre szabott üzenettel rendelhető, illatos szójaviaszgyertya tökéletes ajándékötlet lehet azok számára, akik inkább egy jelképes aprósággal szeretnék meglepni édesanyjukat.

etsy-anyak-napja

Édes pillanatok

Egy kis csoki mindig minden alkalomra remek választás lehet. A Demeter Chocolate anyák napi bonbonválogatása 8 darab kézzel készített prémiumfinomságot tartalmaz.

demete-chocolate-anyak-napja

Olvass tovább!

Fotó: fashionwatch.hu, lush.com, annadaubner.com, etsy.com/KindredFires, demeterchocolate.com