Tervezd meg az ünnepeket ezeken az ingyenesen letölthető sablonokon

2020. december 07.
Ez az ünnepi időszak most nem olyan lesz, mint a többi. Lehet, hogy nem fogunk elutazni a távol élő szeretteinkhez, nem fog halomban állni az ajándék a fa alatt, és nem nézzük meg a Diótörőt az Operában, de terveink – lélekmelengető, pihentető és feltöltő terveink – azért vannak! 

Egyre népszerűbbek az éves, havi, heti tervezők mellett az ünnepi tervezők is, sikerük pedig nem lehet véletlen. Mindenkinek ismerős az év végi láz, amikor nem tudjuk, hova kapjunk először a mézeskalács-sütés, favásárlás és ünnep előtti nagytakarítás tengelyen. A karácsonyt is meg kell tervezni, és a pihenést is meg kell tervezni, hogy az leginkább úgy sikerüljön, ahogyan arra vágyunk!

Szerencsére számos alkotó ingyenesen letölthető sablonnal segíti az idei unortodox karácsonyi készülődést, mutatjuk a mi kedvenceinket:

1. Karácsonyi bakancslista-tervező

Cuki dizájn, ikszelgetős rubrikák és sok-sok hely a karácsonyi bakancslistánkhoz: nem is várhatunk többet egy ilyen sablontól! Chicfetti by Jenny Bevlin tervezőjét ITT éritek el!

2. Ajándéktervező

Ha neked is merő rettegés a karácsonyi ajándékvadászat, akkor az ajándéktervező sablont neked találták ki! Sorra veheted a megajándékozandó rokonokat, barátokat, listázhatod, hogy mit szeretnél nekik vásárolni, és ki is pipálhatod, ha letudtad az ügyet. Must have. ITT töltheted le!

3. Teljes tervezés

Grafo- és tervezésmániásoknak a Frugal Family tervezője az ideális választás, ahol wishlisttől az ünnepi menün át a heti tervezőig mindent megtalálunk. Ráadásul mindez arany-fekete-fehér színben pompázik! Katt IDE!

4. Filmes visszaszámláló

Az egyik legcukibb sablon a Sunny Day Family karácsonyi visszaszámlálója. A sablon minden nap kijelöl egy filmet, amely megnézésével egyre közelebb és közelebb kerülünk a karácsonyhoz. Nem tudod, melyik filmmel kezdd a hangolódást? Ez a tervező leveszi rólad a terhet! ITT eléred a visszaszámlálót!

5. Tradíciókövető

Idén talán a szokásosnál is fontosabb, hogy megtartsuk a tradíciókat. Ez a tervező segít listázni, hogy az adott karácsonyi napon milyen kis rituálékat, szokásokat szeretnénk véghezvinni. Letöltés és böngészés ITT!

Tervezd meg az éved a Marie Claire magazinnal!

December 10-én megjelenő lapszámunkban öt oldalon keresztül teszünk fel olyan kérdéseket – pontosabban mindenki magának teheti fel őket –, amelyek segítenek végiggondolni, hogy mi minden történt idén, és mit várunk 2021-től. Szánj egy nyugodt órát az évtervezőre, hogy tisztábban lásd önmagad, a céljaidat és a lehetőségeidet!