Finom, mégis izgalmas fülékszerek magyar tervezőtől

2021. március 12.
Piercing elköteleződés nélkül: pontosan ezt kínálják a magyar tervező izgalmas non-piercingjei, amik finom, mégis különleges kiegészítőink lehetnek.

A Babushka Jewelry alapvetően letisztult, geometrikus formákból építkezik, amelyeket aztán többnyire valami apró, de izgalmas csavarral formálnak egyedi ékszerekké. A nőies gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók egyszerre légiesek és erőt sugárzóak, a mi mai kedvenceink azonban az MMXX kollekcióban debütáló izgalmas fülékszerek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babushka (@babushkajewelry)


A fülcimpára erősíthető, úgynevezett non-piercingek különleges díszei lehetnek a fülünknek anélkül, hogy elköteleződést vállalnánk egy piercinggel. A vékony karika (circulus), a vagány lánc (chain) vagy a fület körülölelő ötszög (pentagon) bármikor beépíthetőek stílusunkba, de ha nem szeretnénk, nem kell mindennap hordanunk őket, így egy ilyen darab tökéletes választás lehet azoknak, akik már régóta vágynak egy piercingre, de eddig még nem merték bevállalni.

Haklik Zita, az ékszerek alkotója azt mondja, alapvetően az egyszerűségre törekedik, a non-piercingeket pedig elsősorban azoknak ajánlja, akik szeretik a különleges ékszereket: „A non-piercingek nagyon kényelmesen helyettesíthetik a füllyukasztást. A Babushka non-piercingjei állíthatóak, így bárki a fülére tudja illeszteni, és szabadon cserélgetheti őket.”

Az ékszerek ezüst és aranyozott változatban kaphatóak, és érdemes figyelni, mert nemsokára újabb izgalmas fazon érkezik!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babushka (@babushkajewelry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babushka (@babushkajewelry)

Fotó: Instagram

Olvass tovább!