Nyelvtanulással lehet még hasznosabb a vécén töltött idő

2021. április 13.
Ha a szabadidőnkbe már nem fér bele a nyelvtanulás, szerezzük be ezeket a hasznos kis gurigákat, amikkel a vécén ülve tanulhatunk!

Az egyik legismertebb nyelvtanulós alkalmazás, a Duolingo a Wieden+Kennedy reklámügynökséggel karöltve alkotta meg a speciális vécépapír-gurigákat, amikkel akkor is belefér egy kis nyelvlecke, ha amúgy nagyon nincsen időnk. A színes csomagolásokba bújtatott gurigák segítségével öt nyelven sajátíthatunk el hasznos mondatokat, ráadásul úgy, hogy nem kell közben egy képernyőt bámulnunk.

duolingo-vecepapir-nyelvtanulas

Mivel az applikáció alapvetően az ismétlésre épít, a vécépapíron is ismétlődnek a példamondatok, vagyis egy-egy guriga elhasználása után egészen biztosan jól megragad majd az új információ.

duolingo-vecepapir-nyelvtanulas

A vécépapír egyébként háromrétegű, és állítólag pihe-puha, hogy tényleg csak a nyelvtanulás miatt fájjon a fejünk – egyelőre csak néhány országban (Kínában, Angliában, Mexikóban, Brazíliában, Amerikában és Japánban) került forgalomba, de az ügynökség bízik benne, hogy hamarosan szélesebb körben is elérhetővé válhat.

duolingo-vecepapir-nyelvtanulas

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!