Keramikusként tér vissza a fiatal divattervező

2021. május 14.
A fiatal angol dizájner, Henry Holland 2020-ban jelentette be, hogy tönkrement divatmárkája, de úgy tűnik, nem törte össze a dolog – vagány kerámiákkal tért vissza.

Henry Holland ígéretes fiatal tervezőként indult: pimasz feliratokkal ellátott pólói után 2008-ban megalapította saját divatházát, 2009-ben pedig már a Levi’sszel készített közös kampányt. Ruháit viselte Iggy Azaela, és az énekesnő Mia is, 2020-ra azonban Holland márkája csődbe ment, és a tervező látszólag maga mögött is hagyta a divatvilágot. Szerencsére Holland nem tűnt el, csak átalakult, ugyanis egy ideje a ruhákról kerámiákra váltott.

 

A Henry Holland Studio darabjai izgalmas, márványosan kavargó mintákkal díszített darabok, amik ízléses kiegészítői lehetnek otthonunknak. A letisztult tárgyak között találunk tálakat, tányérokat, bögréket és kaspókat is, de Holland folyamatosan frissíti a készletet Instagram-oldalán.

A sokoldalú tehetség idén februárban indította el új márkáját, és máris rengeteg az érdeklődő, szóval valószínűleg egyre több izgalmas kerámiát láthatunk majd Hollandtól.

 

 

Fotó: Instagram (Henry Holland Studio)

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!