Pasztellbáj és fényjáték törékeny szépségű magyar kerámiákon

2021. augusztus 06.
A színek közötti harmónia keresése és a fény játékai inspirálják a Voy Studio egyedi kerámiáit. A legújabb darabokon pasztellilák és fáradt rózsaszínek kavarognak a testes földszínekkel, egészen hipnotikus végeredményt adva.

Legutóbb a Daige divatmárkával való kollaborációja kapcsán írtunk a Voy Studio kerámiáiról, az elmúlt évek alatt azonban rengeteget formálódott a Voy mögött álló Sugár Felícia vizuális világa. Kerámiáit egyszerű, letisztult, gyakran naiv és szabálytalan formavilág jellemzi, a megmunkált tárgyakat pedig a színek játéka kelt igazán életre. A bájos pasztell árnyalatok testes földszínekkel és izgalmas textúrákkal vegyülnek, ami egyszerre teremt kontrasztot és mutat harmóniát.

Felícia öt évet élt Kuala Lumpurban, ott kezdte el kiépíteni saját vállalkozását, most már azonban újra itthon van, és hamarosan saját webshopot is indít! A mi mai kedvenceink az „Atlas” szett darabjai, amiken az orgonaszínbe hajló kék árnyalatot szinte hipnotikusan kavargó barna egészíti ki – ezzel is utalva Atlasz történetére, aki az istenek büntetéséül vállain tartotta az égboltot, testével összekötve az eget a földdel.

Még több izgalmas kerámiáért, és új információkért érdemes követni a Voy Studio Instagram-oldalát is!

Fotók: Voy Studio

Olvass tovább!