Hosszan tekeredő irodabútor segít a co-workingben

2021. október 07. |

Látványos és nagyon okos megoldással kínál multifunkciós használatot a kifejezetten co-working terekbe tervezett bútor.

A Snøhetta építészeti vállalat innovációja egy olyan nagy méretű bútor, ami egyszerre biztosít ülőhelyet és munkafelületet ülő- vagy álló munkavégzéshez. A tokiói Digital Garage techcég számára megálmodott, két hosszan tekeredő fából készült szalag frappáns megoldással teszi szükségtelenné a sokféle különböző bútort a co-working irodában, miközben izgalmasan díszíti a teret.

Az innovatív dizájn célja, hogy ne csak egy térbe terelje, hanem szó szerint össze is kösse a különböző területekről érkező dolgozókat, így serkentve a kreatív interakciókat az emberek között. A különleges bútordarab mellett a helyiség többi részét igyekeztek letisztult, minimalista módon berendezni – tisztelegve a japán hagyományok előtt is. A szalagszerű „szuperbútort” izgalmas fényinstalláció kíséri végig a mennyezeten, de ettől eltekintve tényleg csak néhány szék került az irodába.

Forrás: Dezeen

Olvass tovább!

Megnyílt a Balaton első közösségi irodája

Megnyílt a Balaton első közösségi irodája

Bár Budapesten és a vidéki nagyvárosokban egymást érik a jobbnál jobb közösségi irodák, a balatoni régió eddig valamiért kimaradt a sorból. Két fiatal viszont meglátta a lehetőséget Balatonfüred történelmi városrészének egyik helyiségében, és inspiráló közösségi térré, irodává és dizájnbolttá alakította az éveken át üresen álló üzletet. Így született meg a Nomád Coworking & Design Shop!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért autistic art

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért