A gyerekkel nő a dizájnos etetőszék

2022. március 29.
A szlovén dizájnmárka által tervezett szék tartós, környezetbarát, és – a legtöbb babaholmival ellentétben – hosszú évekig elkísérheti a családot.

A legtöbb babaholmi irreálisan drága: nem nagy marketingtitok, hogy a gyártók hormonoktól és/vagy az új élethelyzettől megzavarodott szülők könnyű befolyásolhatóságára építenek. Ezzel szemben a gyerekek többnyire pillanatok alatt kinövik őket, így elég hamar feleslegessé válnak. Ez nemcsak ruhákra, de különböző tárgyakra is igaz: a pihenőszékek, kishinták, csoda szép mózeskosárkák csak ideig-óráig jók a gyereknek (már ha hajlandó egyáltalán használni őket).

etetoszek-froc-gyerek-butor

Épp ezért egyre több vállalat kínál olyan megoldásokat, amik a gyerekekkel együtt „nőnek” – ilyen a szlovén Rimarket Froc névre keresztelt etetőszéke is. A fenntartható fából készült babaszéket 6 hónapos kortól (az önálló ülés kezdetétől) 10 éves korig is lehet használni. Az állítható háttámla, ülés és lábtámasz segítségével a szék mindig a gyerek aktuális méretére és igényeire szabható, a különböző színes huzatok révén pedig sokféle enteriőrbe illeszkedhet.

etetoszek-froc-gyerek-butor

etetoszek-froc-gyerek-butor

etetoszek-froc-gyerek-butor

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!