Terazzo hatású gyerekbútor újrahasznosított európai műanyagból

2019. június 21.
Idén újra trendinek számítanak a terazzo hatású berendezési tárgyak. Az ecoBirdy viszont azon túl, hogy trendi, sokkal többet is tud: ugyanis 100%-ban európai újrahasznosított műanyagból öntötték őket. 

A terazzo hatást ezeken a csodálatos gyerekbútorokon nem apró kövecskékkel, hanem különböző, fehér műanyagba kevert színes műanyagjátékokkal érte el a tervező. A végeredmény vidám, igazán gyerekszobába illő design, melyen keresztül a kicsikkel megismertethetjük a környezettudatos szemléletet is. Ráadául az újrahasznosított műanyag nagyon érdekes felületet biztosít a tárgyaknak és minden darabot egyedivé tesz az anyag sokfélesége.

A gyerekek igényeire szabott ecoBirdy bútorok közül megtaláljuk a miniszéket és a miniasztalt is, melyhez kiegészítőként választhatunk minimalista kiwimadaras játéktartót és rinocéroszos lámpát is. Utóbbiak közül akár színváltósat is vásárolhatunk.

A termékek darabja körülbelül 50.000 forintba kerülnek, de gyerekbiztos kialakításának és strapabíró kivitelezésének hála sok éven át szolgálhatja a legfiatalabb generációkat. Ha pedig kinőtték a gyerekek, a fenntarthatóság jegyében tovább is ajándékozhatjuk őket!

A tervező egyébként nem csak bútorokat gyárt, hanem teljes rendszert épített ki a használt műanyagjátékok újrahasznosításához, illetve gyerekkönyvön keresztül is edukálja a kicsiket.