Megérkezett a macskamániások álomcipője

2022. május 16.
Jocie Juritz animációsfilm-rendezőként indult a pályán, aztán a cipők iránti rajongása kicsit eltérítette. Színes, játékos darabjai közül nehéz választani, de úgy tűnik, most macskás csizmájáért őrül meg az internet.

Egyszerű, mégis zseniális csizmával rukkolt elő a Jocie Juritz Collection mögött álló animációs filmes, ami egészen biztosan a macskarajongók kedvence lesz. Juritz alapvetően animációs filmeket készít, de már régóta posztolt – egy jó darabig még csak virtuális – cipőkről és kiegészítőkről, a visszajelzések pedig annyira lelkesek voltak, hogy tavaly nyáron elindította saját cipőmárkáját. A legikonikusabbnak számító, lényeglátó egyszerűséggel csak cat bootként emlegetett darab egy tömbsarkú, magas szárú csizma, amire egy játékos macska tekeredett.

Juritz háttere egyébként kapóra jön a promó kapcsán is, ennyire jópofa videókat készít a cipőről:

 

A cipő egyelőre fekete és fehér alapszínekben (Ziggy és Etta) érkezik, és egy portugál gyártó végzi a kivitelezést. A csizmákat egyelőre csak előrendelni lehet ITT, de a jövőben elvileg még több személyre szabható – vagyis saját macskával díszített – verzió is készül majd. A menő cicás csizma mellett még sok különleges, színes és menő darabot találunk Juritz oldalán – érdemes szétnézni nála.

Fotók: Jocis Juritz Collection (Instagram)

Olvass tovább!