Spéci fehérnemű teheti biztonságossá az orális szexet

2022. május 30. |

Az ultravékony latexből készült fehérneműt már hivatalosan is engedélyezte az Amerikai Gyógyszerfelügyeleti Hatóság, és sokan remélik, hogy az új termék végre kényelmes megoldást jelenthet a biztonságos orális szexre.

Eddig csak úgynevezett dental dammel védekezhettünk orális szex közben: ez tulajdonképpen egy ollóval lapra nyitható óvszer, amit a száj és a vagina vagy ánusz közé helyezve kell használni. Ezt sokan elég kényelmetlennek és macerásnak tartják – eleve bonyolítja a dolgot, hogy aktus közben ollót kell szerezni, és precízen kivágni az eszközt.

oralis-szex-vedelem-bugyi-lorals

Most azonban bővült a paletta: április 22-én az amerikai gyógyszerhatótság (FDA) engedélyezte a Lorals nevű márka termékeit, amik tulajdonképpen ultravékony latexből készült fehérneműk. A rugalmas, kétféle fazonban (bikini és boxer) és ízesített (vaníliás) verzióban is kapható termék a márka ígérete szerint nem tompítja a szexuális örömélményt, de védelmet nyújt a nemi úton terjedő betegségekkel szemben.

Az egyszer használatos fehérneműket négydarabos csomagban lehet megvásárolni 25 dolláros (kb. 9000 Ft) áron.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Minimalista szexjátékok okozhatnak örömet

Minimalista szexjátékok okozhatnak örömet

Játékos külső, trendi cukorkaszínek, minimalista megjelenés, és ami a legfontosabb: valóban a női test igényeire szabott kialakítással érkeznek a modern szexjátékok és kiegészítők.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód