Konténerekből épült a menő Airbnb

2022. június 14.
Az Ohió erdős területén álló Hygge Box bebizonyítja, hogy néhány konténerből és egy kis jóérzésből igazi álomház születhet.

Emily és Seth Britt akkor szerettek bele a konténerházakba, amikor felépítették saját álomotthonukat, azóta viszont már saját vállalkozásuk keretei közt építik az egyszerű, mégis látványos nyaralókat. Legújabb alkotásuk a The Hygge Box Hop Ohio erdős részében, a Hocking Hills State Parktól néhány kilométerre fekszik.

the-hygge-box-kontener-haz-airbnb

A kétszintes épület összesen hét konténerből áll össze: három 12 méteres és négy 6 méteres darabból. Az Airbnb-ként működtetett ház összesen tíz embert tud elszállásolni, így ideális lehet nagyobb családoknak és baráti társaságoknak is.

the-hygge-box-kontener-haz-airbnb

the-hygge-box-kontener-haz-airbnb

Az egyszerű szerkezetet letisztult, skandináv bútorokkal dobták fel, hogy a berendezés tényleg hygge hangulatot árasszon. A konténer falai egyszerű, világos festést kaptak, míg a padlót fa járólappal borították be, és helyenként kívülről is látványos faborítást kapott – a teraszon ücsörögve például tényleg pont olyan, mintha egy hagyományos faházban lennénk.

Itt van egy videó, ami részletesen is bemutatja az épületet:

A Hygge Box éjszakánként 386 dolláros ártól bérelhető – erről további részleteket az Airbnb-oldalán találhatunk.

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!