A gyerekek kreativitását ünnepli a LEGO és a H&M közös kollekciója

2022. július 07.
A most debütált H&M x LEGO kollekció tele van az ikonikus LEGO-kockák játékos nyomataival. A tervezők élénk színekkel, vidám dizájnnal és mosolygós LEGO minifigura fejekkel dobták fel a ruhákat, amik segítik a gyerekeket abban, hogy kifejezhessék magukat a divaton keresztül.

A LEGO játékok által ihletett kollekció a gyerekek határtalan fantáziáját ünnepli a márka 90. évfordulójának alkalmából. A gyerekruhákból álló kínálatban kapucnis pulóverek, pólók, ruhák, szoknyák, rövidnadrágok, szettek és kiegészítők találhatók törtfehér, halványzöld, barack, lila árnyalatokban, valamint a mintákat ihlető ikonikus LEGO-kockák élénk színeiben.

lego-hm-gyerekkollekcio-divat

„Nagyon örülünk, hogy elindíthattuk ezt az együttműködést a LEGO Csoporttal, amellyel sok közös értéken és meggyőződésen osztozunk, többek között azon, hogy minden gyereknek joga van ahhoz, hogy önmaga legyen. A LEGO márka a gyerekek játékosságát, kreativitását és találékonyságát helyezi a középpontba – mondta el Sofia Löfstedt, a H&M gyerekruházat-tervezési részlegének vezetője.

lego-hm-gyerekkollekcio-divat

A LEGO Csoportnál hiszünk abban, hogy mindenki szeret építeni, ezért reméljük, hogy az új kollekció inspirálóan hat a fiatal divatrajongókra” – tette hozzá Tina Walsh, a LEGO Group kiskereskedelmi marketing-, licenc- és kiterjesztett üzletágának vezetője.

A H&M x LEGO® kollekció 2022. június 30-tól elérhető az üzletekben és online a hm.com oldalon.

lego-hm-gyerekkollekcio-divat lego-hm-gyerekkollekcio-divat

lego-hm-gyerekkollekcio-divat

Olvass tovább!