Felfújhatós sátorral lett kényelmesebb a kempingezés

2022. július 29.
A kényelmes és látványos kempingmegoldások sorához csatlakozik az Air Architecture innovációja, a ház alakú, felfújhatós sátor.

A kényelmesebb, vagy éppen látványosabb megoldásokat mozgósító glamping műfaja visszahozta és egyúttal át is színezte a sátrazás élményét: anyagi kényszermegoldás helyett nomád életérzés megélésének, és a természettel való kapcsolódás lehetősége lett – persze úgy, hogy közben semmiről nem kell lemondanunk a modern élet komfortjai közül. Az Air Architecture felfújható sátra egyrészt hozza ezt a kényelmet, hiszen a tartójából kivéve nagyjából nyolc perc alatt felfújható a 2,4×2,2 méter alapterületű konstrukció.

felfujhato-sator-air-architecture-haz-kemping-glamping

Ugyanakkor leegyszerűsített ház alakú formájával a minimalista dizájntrendekhez is csatlakozik, és izgalmas alternatívát kínál a klasszikus sátoralak helyett, egyúttal utalva arra is, hogy kempingezés közben is megőrizhetjük az otthon kényelmét.

A fehér színű sátor éjszaka válik igazán látványossá, amikor a belül elhelyezett fénynek köszönhetően finom ragyogás árad belőle. A Liu Yibei által tervezett eszköz víz- és tűzálló, így nemcsak kényelmes, de biztonságos menedéket is nyújthat a kempingezőknek.

felfujhato-sator-air-architecture-haz-kemping-glamping

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!