Ezeket az ékszereket már kutyák is viselhetik

2022. augusztus 09.
A Pandora Moments 2022-es őszi–téli kollekciójának részeként a Pandora bemutatja új nyakörv- és gravírozható bilétasorozatát, hogy a kisállat-tulajdonosok ékszerben is összeöltözhessenek kedvenceikkel.

A Pandora új termékei a házi kedvenceket helyezik előtérbe, hiszen olyan gondosan kiválasztott anyagokból készültek, mint a nyakörveknél használt növényi alapú, bőrmentes szövet, illetve a pehelykönnyű rozsdamentes acél. Így a kiegészítők kényelmes viseletet biztosítanak a kutyáknak és a cicáknak is. Az új csont, szív és tappancs alakú bilétákat ráadásul még személyesebbé tehetjük gravírozással.

pandora-kisallat-nyakorv-bileta

„A kisállatokra való tervezés új módszereket hozott be a munkafolyamatainkba, hiszen olyan különleges anyagokat használtunk a termékek elkészítéséhez, amelyek őket szolgálják – mondta A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatív igazgatói. – Izgatottan várjuk, hogy a Pandora közösség és kiskedvenceik hogyan fogják összeállítani és viselni ezeket a kiegészítőket.”

pandora-kisallat-nyakorv-bileta

A szőrös barátok kényelme érdekében a Pandora új nyakörvei állítható méretűek, két színben és négyféle méretben elérhetőek. Így könnyedén összeöltözhettek kedvenceitekkel, és a cukiságfaktor garantált!

pandora-kisallat-nyakorv-bileta pandora-kisallat-nyakorv-bileta

Olvass tovább!