Az édenkertbe repít a Gucci új lakásdekor-kollekciója

2022. szeptember 06.
Az olasz divatház gazdagon díszített, mégis kifinomult darabjait ezúttal egy mesebeli kert ihlette, ami Max Siedentopf csodás kampányfotóin meg is elevenedik.

A kifinomult okosgyűrű és a bájos kisállat-kollekció után újabb dobással jön a Gucci: a legendás olasz divatház ezúttal egy különleges home decor kollekciót készített, amit egy mesebeli édenkert ihletett. A Garden of Delights kollekcióról Max Siedentopf fotográfus készített varázsos atmoszférájú képeket, amiken a tárgyak egy extravagáns – például állólámpát, fotelt vagy óriási teáskannát mintázó – sövényszobrokkal teletűzdelt kertbe kerültek.

gucci-lakas-dekor-home-edenkert

A romantikus, leginkább a klasszikus francia tájépítészet inspirálta kert elemei a Gucci tárgyain is megjelennek: a porcelánokat buja növényminta díszíti, a formás gyertyatartókat indák és bimbózó növények futják be, a párnahuzatokra és bútorokra húzott textileken pedig bazsarózsák és más virágok nyílnak.

gucci-lakas-dekor-home-edenkert

Az álomszerű képeken a klasszikus eleganciával átitatott, mégis egyedi tárgyak tényleg úgy festenek, mintha egy másik, éteri világból vagy egyenesen Alice Csodaországából érkeztek volna.

gucci-lakas-dekor-home-edenkert

gucci-lakas-dekor-home-edenkert

Forrás: DesignBoom Fotók: Max Siedentopf (Gucci)

Olvass tovább!