Különleges szőnyegek születtek a magyar márkák együttműködéséből

2022. augusztus 29.
A BEBI Loungewear BLOOM kollekciójának mintái kézzel készített faliszőnyegeken elvenednek meg – hála a szintén hazai Katma Studiónak.

Mindig izgalmas, amikor két hazai márka kollaborál, különösen ha fiatalok által működtetett, feltörekvő brandekről van szó. A BEBI Loungewear és a Katma Studio munkáit már mi is bemutattuk az oldalon – külön-külön is szeretjük őket, szóval talán nem olyan meglepő, hogy a közös alkotásuk is kedvencünk lett.

bebi-loungewear-katma-szonyeg-bloom-kollaboracio

A különleges együttműködés a BEBI Bloom kollekciójának kapcsán született meg: az ingekre, nadrágokra és tote bagekre nyomott minták elevenednek meg a fali szőtteseken, a Katma mögött álló Hornyai Kamilla egyéni interpretációjában. A limitált kollekcióban hét, kézzel készített fali szőnyeg érkezik, amelyek az ébredező természet nyíló virágait és szexualitással, de egyben játékossággal és teremtő erővel átitatott nőalakokat ábrázolnak.

A nőalakok és organikus motívumok egyébként nem idegenek a Katma saját világától, ami érződik a közös kollekció könnyedségén és természetességén is.

bebi-loungewear-katma-szonyeg-bloom-kollaboracio

Fotó: BEBI Loungewear (Instagram)

Olvass tovább!