Próbáld ki ezt a trükköt, és ezerszer jobb lesz az orgazmusod

2023. március 07.
Legalábbis egy TikTok-videó szerint.
Ettől a trükktől ezerszer jobb lesz az orgazmusod

Mostanra megszokhattuk már, hogy minden valamirevaló trükk, tanács és praktika a TikTokról származik, szóval valószínűleg nem okozunk nagy meglepetést, ha eláruljuk, hogy a következő szextrendet is egy tiktoker indította el. Egy @love.ria.nurse nevű felhasználó néhány hónapja osztotta meg azt videót, amiben nem kevesebbet állított, mint hogy rájött, hogyan lehet kívülről stimulálni a G-pontot. A videót több mint 1,2 millióan lájkolták, majd nem sokra rá, videók százaiban kezdtek a felhasználók köszönetet mondani a nőnek meglepő szextrükkért.

@touchysubjectsss #greenscreenvideo with @love.ria.nurse ♬ original sound - Touchy Subjects with Stormy

Na, de mi is ez a bizonyos trükk?

Nem kell hozzá semmilyen eszköz, szexjáték, vagy felkészülés… A trükk egyszerűen annyi, hogy szex közben nyomást kell gyakorolni a hasad alsó részére, a szeméremdomb feletti területre és voilà, az orgazmusod a megszokottnál ezerszer eget rengetőbb lesz.

Tényleg működik?

Nos, a tiktokerek szerint a trükk tényleg működik, de hogy kicsit jobban körüljárják a témát, az Elite Daily újságírója egy nőgyógyászt is megkérdezett az ügyben, hogy kiderítse, vajon van-e bármi tudományos alapja ennek a furcsa módszernek. Dr. Dmitrij Loktionov nőgyógyász elmondta, hogy azt a varázslatos pontot, amit egyszerűen megnyomva sokkal intenzívebbé válhat a nők számára az orgazmus, a szakmai berkekben CUV komplexnek nevezik, és valójában magát a G-pontot jelenti. A CUV kifejezés a clito-urethro-vaginal kifejezésből rövidült le: az első része a csiklóra, második része a húgycsőre, a harmadik pedig a hüvelyre utal.

A csiklóról tudni kell, hogy sokkal nagyobb, mint amekkorának kívülről tűnik, ugyanis egy kiterjedt „belső” résszel is rendelkezik. Kutatások kimutatták, hogy a csikló bizonyos „belső” részei pont a hüvely elülső fala mentén helyezkednek el, csakúgy, mint a húgycső. Erről a három női szervről, a csiklóról, a hüvelyről és a húgycsőről úgy gondolják, hogy nemcsak területileg, hanem a beidegzésüket tekintve is rendkívül szoros kapcsolatban állnak egymással, és a különféle ingerekre szinte egyetlen szervként reagálnak. A CUV-komplex tehát létezik, nagyjából ott helyezkedik el, ahol a tiktoker is leírta, és a tudomány jelen állása szerint ez a bizonyos terület reagálni tud bizonyos ingerekre.

A trükknek tehát nagyon is lehet tudományos alapja, ám ahogy arra dr. Dmitrij Loktionov is felhívta a figyelmet, a nők egyéni különbségeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Egyes nők valószínűleg intenzívebben tudnak reagálni ennek a területnek a nyomásra, másoknál viszont kevésbé lehet erős az érzés.

Ezek után nincs mit tenni, egyetlen módja vannak annak, hogy kiderítsd, nálad vajon működik-e ez a trükk: muszáj lesz kipróbálnod!

Fotó: Getty Images