A legjobb szexpózok, ha autóban akcióznál

2023. február 09.
A nyilvános szex az egyik legizgalmasabb, legforróbb élmény lehet, egy autó pedig biztonságos teret szolgáltat hozzá. Mutatjuk, milyen pózokban a legkényelmesebb és legélvezetesebb az autós szex!
Ha igazán merészek vagyunk, az autó tetején is csinálhatjuk!

Ha szeretnéd egy kicsit megfűszerezni a szexuális életedet, az autós szex tökéletes megoldás lehet: megvan benne a nyilvánosság és a rendhagyó helyszín izgalma, mégis egy zárt, biztonságos teret kínál. Attól függően, hogy a belvárosi dugó kellős közepén vagy egy elhagyatott mező mellett támad kedvünk akciózni, mi „szabályozhatjuk” az izgalom mértékét, így mindenki saját igényeire szabhatja az aktust.

Egy autó belső tere persze nem olyan kényelmes, mint a hitvesi ágy, ezért érdemes készülni néhány szexpózzal, hogy a kocsiban is maximalizálhassuk az élvezetet. Mutatjuk is a listát!

Kanalak a hátsó ülésen

Felhúzott térddel, megtámaszkodva a földön vagy az előttünk lévő székeken, épp elférhetünk a hátsó ülésen egymás mögött. A szoros összebújást igénylő kanál pózban kifejezetten mély behatolásra van lehetőség, ráadásul diszkréten meghúzódhatunk az autó hátsó részében. Ez az ismerős póz szuper lehet, ha még csak most kezdtünk el próbálkozni az autóban való szexeléssel.

Ölben ülve

A nők egyik kedvenc szexpóza a lovaglópóz, hiszen ez a pozíció nagyon jól stimulálja a csiklót. Az autóban ezt érdemes egy picit átalakítani: üljünk háttal az első ülésen ülő férfi ölében, így mindkettőnk lábainak lesz hely. Ebben a pózban az a legjobb, hogy a nő szabályozhatja a ritmust és a behatolás mélységét, így abszolút nyeregben érezheti magát.

Bondage az övekkel

Ha már úgyis a kocsiban vagy, miért ne vonnád be az autót egy kis igazán kinky szexbe? Használd az öveket a partner kikötözéséhez a hátsó ülésen: így az egyik fél elfeküdhet felfüggesztett karokkal, a másik pedig kedve szerint kényeztetheti (ha arra vágytok, esetleg büntetheti) a kiszolgáltatott felet.

Kutyapóz a csomagtérben

Ha lehetőségetek van rá, hajtsátok le a hátsó üléseket, hogy kibővítsétek a csomagteret, így már simán megoldható lesz a klasszikus kutyapóz kivitelezése. Ez a szexi, klasszikus póz akkor is jó, ha a vaginális behatolás helyett anális szexben gondolkodtok – esetleg érdemes lehet még valami kényelmes pokróccal, textillel készülni a térdek alá.

Forrás: SheKnows Fotó: Getty Images