Kivételes problémamegoldó vagy, ha megtalálod a furcsaságot ezen a képen 10 másodperc alatt

2023. április 16.
Itt az ideje annak, hogy ellenőrizzük problémamegoldási készségeinket! Ha meg tudjuk találni 10 másodpercen belül a furcsaságot ezen a képen, akkor agyunk remek formában van, és képes gyorsan megtalálni a dolgok közötti különbségeket. Ha segít, akkor indítsunk egy stoppert, hogy bebizonyítsuk, hogy tényleg a megadott időn belül tudtuk teljesíteni a feladatot.
Te látod az órák között azt, amelyik kilóg a sorból?

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egy formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, akkor pedig végképp a fejtörőkkel kell foglalkoznunk.

Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Te látod az órák között azt, amelyik kilóg a sorból?

Te látod az órák között azt, amelyik kilóg a sorból?

Te is kivételes problémamegoldó vagy? 

Az alábbi képen kell megtalálnunk azt az egy órát, amelynek van valami furcsasága, amely különbözik a többitől. De vigyázat: csak 10 másodperc áll a rendelkezésünkre!

Ha esetleg nem találtad meg ennyi idő után a többitől különböző órát, akkor se aggódj. Könnyen megtörténhet, hogy a szemünk „megőrül” a sok apró, piros folttól, és csak nagyon pici a különbség azon az egy ébresztőórán.

.

.

.

Mutatjuk is alább a megoldást.

Íme a megoldás!

Íme a megoldás!

Forrás: FreshersLive