Felfedezetlen zseni vagy, ha megtalálod a kakukktojást az egerek között

2024. március 04.
Ebben a fejtörőben csak azok veszik észre a kakukktojást az egerek között, akik a legnagyobb figyelmet fordítják a részletekre. 5 másodperc alatt kell megoldani a feladatot. Te is közéjük tartozol?

A fejtörők próbára teszik megfigyelőképességünket és segítenek megérteni, hogyan dolgozza fel az agyunk a vizuális információkat. És az a legjobb bennük, hogy játékosan fejlesztik a kognitív képességeinket, miközben kreatív gondolkodásra serkentik az agyunkat!

Ha rendszeresen oldunk meg ilyen feladványokat, akkor javíthatjuk a memóriánkat és javíthatjuk a problémamegoldó készségünket.

A fent megosztott kép egeres hangulatjeleket ábrázol. Az egyik emoji viszont különbözik a többitől – ezt kell megtalálnod öt másodperc alatt. Tedd próbára a megfigyelőképességedet, indítsd az órát és keresd meg!

A különleges képességekkel rendelkező emberek gyorsabban megtalálják a kakukktojást az egerek között, mint más olvasók. Nézd meg jól a képet:

Lejárt az időd! Sikerült megtalálnod a szóban forgó egeres emojit? Gratulálunk, ugyanis nagyon éles szemed van, ráadásul kimondottan ügyelsz a részletekre!

Ha pedig még mindig a megoldást keresed, akkor segítünk egy kicsit: a kakukktojás nagyjából a kép közepén található.

Forrás: JagranJosh