Utolsó perces ajándékok anyukánknak

2024. május 03.
Gyakran megesik, hogy akaratunk ellenére kifutunk az időből és szeretett édesanyánknak az utolsó percben kell ajándékot beszerezni. Aki már vásárolt az anyukájának, az tudja, hogy nem egy egyszerű feladat, főleg akkor nem, amikor az idő nyomása alatt gondolkozni sem bírunk.
Utolsó perces ajándékok Anyukánknak
Összeállítottunk nektek pár tuti tippet, ami nem csak örömet csal a mi drága anyukánk arcára, de még hazai termékek is. 

Nem mindegy, milyen csokor 

Utolsó perces ajándékok Anyukánknak

Mosonyi Vera csokrai olyanok, mint egy Jane Austen-regényből kipattant alkotások. Gyönyörűek, buják és tele vannak élettel, ugyanis a virágok java helyi termelőktől kerül a vázánkba és így nem csak gyönyörűek, de sokkal fenntarthatóbbak is, mint a hűtőben utazó külföldi „társaik”. A Floresse névre keresztelt márkája minden anyukát le fog venni a lábáról.

Hévíz gyógyító ereje 

Utolsó perces ajándékok Anyukánknak

A Palean cosmetics nemrég két termékkel robbant be a piacra. A termékek vegánok és nem tartalmaznak káros anyagokat, sem illatszert, így a tőzegiszap teljes ereje tud hatni a bőrünkre. A feltöltő arckrém nem csak kellemes textúrájú, de gyönyörű csomagolása megspórolja nekünk az ajándékcsomagolással járó papírfelesleget is. 

Egy magyar márka elérhető árakkal

Utolsó perces ajándékok Anyukánknak

Gondolkoztál már azon, hogy elrabolod anyukádat egy shopping túrára? Hagyd a fast fashion boltokat és irány a Plié, ahol egy finom csésze kávé mellett gyönyörű darabokat lehet próbálni elérhető áron. Öltözzetek össze és utána vegyétek be a várost.
Megsúgjuk, a táskáik is megérnek egy misét. 🙂

Mondd el egy könyvvel, vagy hárommal 

Nem mindennap jelenik meg egymás után három magyar írónő könyve és még ritkább, hogy mindhárom letehetetlen. A Bossa Nova (Angela Murinai), A matador (Borsa Brown) és A Kulcs (Zubor Rozi)  különleges történetek és garantáltan pár hétre énidőt biztosítanak majd anyukánknak. 
Utolsó perces ajándékok AnyukánknakUtolsó perces ajándékok Anyukánknak
Utolsó perces ajándékok Anyukánknak

Közös idő 

Utolsó perces ajándékok Anyukánknak

Az idő a legnagyobb érték és mintha egyre kevesebb lenne belőle. Lepd meg anyukádat jegyekkel a Magyar Nemzeti Galériába, ahova séta közben kapjatok fel a Flattyben egy levendulás jegeskávét és beszélgessetek nagyokat. Hiszen a nap végén az emlékeknél nincs is értékesebb ajándék

Vezető fotó: Getty Images

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés