Nők mesélik el, hogyan kapták rajta félrelépő párjukat

2024. május 24.
Borzalmas érzés szembesülni a megcsalás fájdalmas valóságával. A következőkben 6 nő meséli el, hogyan jött rá, hogy a párja félrelép.
Nők megcsalás

Egy megcsalás minden esetben fájdalmat okoz, de talán könnyebb szembesülni a valósággal, ha a félrelépő fél őszintén bevallja a dolgot. A következő esetekben nem ez történt. Az alábbi 6 nő a véletlennek köszönheti, hogy rajta tudták kapni hűtlen párjukat.

Nemrég a Reddit egy felhasználója a következő kérdést tette fel: „Azok, akik rajtakapták a házastársukat a megcsaláson, hogyan csinálták?” A kérdésre egészen elképesztő válaszok érkeztek, ezekből szemezgettünk.

Árulkodó üzenet

„Semmit nem sejtettem, teljesen véletlenül találtam egy üzenetet a telefonján egy közös ismerősünktől, amiben ez állt: »Nem tudok nem gondolni arra, hogy mi mindent akarok veled csinálni, amikor újra látlak.«. Ekkor már hat éve voltunk együtt, és én éppen négy hónapos terhes voltam.”

A szomszédasszony

Egyre többször kezdett eljárni esténként a haverjaival. Szkeptikus voltam. Egyik alkalommal végül megnéztem a tartózkodási helyét a Find My Friends alkalmazásban, és láttam, hogy a szomszéd házban van. Egy egyedülálló nő lakott mellettünk. Az árulása teljesen tönkretett.” 

A szülői ház

„A férjem írt egy üzenetet, és szólt, hogy átugrott a szüleihez és valószínűleg ott is fogja tölteni az éjszakát. Nos, én éppen a szüleinél voltam vacsorázni. Megláttak, amikor hazafelé tartottam a munkából, és meghívtak. Éppen meg akartam kérdezni a férjemtől, hogy mikor végez a munkával, hogy ott találkozhassunk, amikor megláttam az üzenetét.”

A megcsalása teljesen tönkretett

A megcsalása teljesen tönkretett

Orvosi vizsgálat

„A második gyermekünk után elmentem a nőgyógyászomhoz, hogy fogamzásgátló spirált rakassak be, és miközben az orvos éppen a méhnyakamba helyezte a spirált, közölte velem, hogy nemi úton terjedő fertőzésem van. Az elmúlt 10 évben kizárólag a férjemmel szexeltem.”

A lakótárs

A barátom és a lakótársam elmentek együtt inni, míg én otthon maradtam betegen. Elaludtam a kanapén, tévét néztem, mikor egyszer csak az emeletről lehallatszódó zajokra ébredtem. Nyögéseknek tűntek. A rosszullét lett rajtam úrrá, miközben a hálószobámhoz osontam és bekukucskáltam. A lakótársam a barátomon lovagolt, félmeztelenül.

Meglátott, és leugrott róla, átrohant a saját szobájába, és becsukta az ajtót. Kiabáltam és dörömböltem, de nem vett tudomást rólam. Ezután a barátomhoz léptem, kiabáltam vele és magyarázatot követeltem. Ő viszont egyszerűen úgy tett, mintha aludna, teljesen figyelmen kívül hagyott – másnap reggel meg letagadott mindent.”

Közös tanulás

„Azt mondta, hogy átmegy tanulni az egyik haverjához. Már egy ideje gyanakodtam az egyik munkatársára, ezért elmentem a nő lakásához, és ott találtam a pasim autóját. Leparkoltam, és felhívtam a pasimat. Felvette, én pedig hagytam, hogy minél mélyebbre ássa magát. Megkérdeztem, hogy mit tanul, hogy hívják a srácot, akivel együtt tanul, hol lakik, és mindent, ami csak eszembe jutott, hogy zavarba hozzam.

Aztán mondtam neki, hogy nézzen ki az ablakon a ház elé. Amikor láttam, hogy kikukucskál egy redőnyön keresztül, intettem neki, és mondtam, hogy keressen magának új lakást, és jöjjön el a holmijáért. Tudom, hogy egy ideje már nem mentek jól a dolgok, de akkor is nagy szívás volt, hogy így végződött.”

Fotó: Getty Images