Natalie Portman újra együtt jelent meg hűtlen férjével, a rajongók aggódnak a színésznőért

2024. február 23.
A tavaly kirobbant megcsalási botrány után most ismét együtt mutatkozott Natalie Portman a hűtlen férjével. Vajon a sztárpár ismét egymásra talált?
Natalie Portman megcsalás

A 41 éves Natalie Portman és 45 éves férje, a táncos és koreográfus Benjamin Millepied 2012-ben házasodtak össze, és két közös gyerekük született: egy fiú, a 11 éves Aleph és egy lány, a 6 éves Amali. A sztárpár egészen tavaly nyárig meglehetősen visszafogottan, feltűnés mentesen élte az életét, ezért is rázta meg annyira a rajongókat és a sztárvilágot egyaránt, amikor kirobbant megcsalási botrányuk.

Ahogy arról 2023-ban mi is beszámoltunk, a színésznő és táncos férje házassága válságba került, miután kiderült, hogy a férfi viszonyt folytat egy 25 éves klímaaktivistával, bizonyos Camille Étienne-nel. A Voici nevű francia magazin leleplező cikke szerint a párost egy lesifotós buktatta le, aki látta őket bemenni ugyanabba az épületbe, ahonnan csak két órával később, 10 perc különbséggel távoztak. A cikk megjelenése után a People magazin is megjelentetett egy anyagot, és azt állította, hogy a hűtlen férj a felesége bocsánatáért könyörög. 

Bár a megcsalási botrány kirobbanása után egymás után jöttek a hírek arról, hogy a csalfa férj minden igyekezetével próbálja visszahódítani a színésznőt, hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Natalie Portman nem bocsátja meg a hűtlenséget. Úgy tudni, a színésznő végérvényesen a válás mellett döntött.

 

Ezért is lepték meg a rajongókat annyira a minap nyilvánosságra került fotók. A lesifotósok által készített képeken Natalie Portman a férjével, Benjamin Millepieddel, valamint két gyermekükkel látható, amint Los Angeles utcáin sétálgatnak. A színésznő látszólag jókedvű volt, bár ahogy arra a külföldi lapok is felhívják a figyelmet, a jegygyűrűje nem volt az ujján.

A lesifotókat látva a rajongók rögtön arról kezdtek tanakodni, vajon mi történhetett. Vajon a színésznő végül mégiscsak megbocsájtotta a megcsalást és visszafogadta hűtlen férjét? Esetleg csak arról van szó, hogy a gyerekeik miatt próbálnak normális viszonyban maradni egymással? A választ egyelőre még nem tudni.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail