Ingyenes mimosa bárral ünnepli 2. születésnapját Budapest kedvenc vegán icepopozója

2018. május 25.
Pár nap és már két éve lesz annak, hogy Anjuna partjairól hazatérve két fiú nekivágott a hazai icepop-kalandnak.  A jeles alkalomból pedig mivel is ünnepelhetne méltóbb módon a márka, mint egy tengerparti mimosa bárral? 

Május 26-án szombaton, vár mindenkit szeretettel az egész napos Anjuna birthday party. Ajándék dip és topping várja a látogatókat egész nap, szóval tényleg semmi sem állíthatja meg a vegánfagyi rajongókat, hogy kipróbálják az olyan merész kombókat is, mint például a kókusz jégkrém fehércsokiban, mangó-maracuja coulis-val vagy mogyorós csokoládé étcsokiban, mogyoróvajjal.

Ezen a napon debütál az idei év legkülönlegesebb íze, a kókusztej alapú mangó-vanília-kardamom-lime-kurkuma is. A legnagyobb gourmeteknek érdemes korán érkezni, mert ebből egy igen limitált 104db várja a legbevállalósabbakat. 


Délután 5-től zárásig (vagy kicsit tovább) pop-up mimosa bárral is vár az Anjuna, hogy a jégkrémek mellé koccinthassunk egyet a jeles évfordulóra, na és arra, hogy előttünk az év legjobb része: a NYÁR!

További infó: Facebook/Instagram
Anjuna Ice Pops Lövőház utca 24., Budapest