Szabó Jucus gasztroblogger, szakácskönyv író, gasztro workshopok rendszeres házigazdája, a #csajszombat alapítója, 2017 év bloggere, a marieclaire.hu-n is rendszeresen találkozhattatok isteni receptjeivel és interjút is olvashattatok vele. Blogja azokhoz a nőkhöz szól, akik eljátszanak a gondolattal, hogy főzzenek, de vagy nincs meg a kellő gyakorlatuk benne, vagy azt gondolják, hogy nincs idejük, hogy órákat a konyhában álljanak. 5 hozzávalós reggelik című receptkönyve után most a vacsora kerül terítékre, tele olyan recepteket, amivel felfedezhetjük, hogy kevesebb, de jól megválogatott hozzávalókból is isteni ételeket készíthetők, és így nem csak az evés, hanem a főzés is valódi ÉLMÉNNYÉ válik!
Spirál pite
Körtés – karfiolos csirke
“Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén nincs időd órákon át főzni, nem akarod szétrobbantani a konyhád, de mégis finom, meleg vacsorát tennél az asztalra – írja Szabó Jucus. – Ahogy azt már az 5 éve működő blogomon is megszokhattad, minden recepthez csak 5 hozzávalót használok. Ebben a könyvben összegyűjtöttem 31 vadonatúj receptet, amiből az év minden napján válogatni tudsz. Lehet tavasz, nyár, ősz vagy tél, vacsora gyerekekkel vagy akár egy ráérős hétvége, biztos megtalálod a kedvedre való receptet. Segítséget nyújt abban, hogy az év bármely napján, gondolkodás nélkül, rövid idő alatt ízletes vacsorát készíthessetek.”
A könyv megrendelhető a www.libri.hu oldalon, 2490 Forintért.