Ilyen, amikor két nagyszerű séf keze is benne van a vacsorában

2019. február 19. |

Február 13-án nyolc fogást volt szerencsénk megkóstolni a Costes Downtownban, Tiago Sabarigo és Rácz Jenő 4 Hands Dinner estjén. A világot járt séfek precízen összeállított fogásai maximális profizmusról árulkodtak, olyan ételkombinációk is helyet kaptak a tányéron, melyekről elképzelésünk sem volt, hogy lehetséges akár ilyen formátumban is elkészíteni őket.

A Dining Guide 2018-ban Magyarország legjobb tíz étterme közé sorolta a Costes Downtown-t, miután az étterem 2016-ban elnyerte a rangos Michelin-csillag minősítést is, így különösen megtisztelve éreztük magunkat, amikor szerkesztőségünk meghívást kapott a 4 Hands Dinner eseményre.

Három napig érkezhettek az ötcsillagos gasztronómia szerelmesei, hogy megismerjék az étterem portugál séfje, Tiago Sabarigo és Rácz Jenő jövőbeli terveit, rendkívül izgalmas tálalásban.

Következzenek a legemlékezetesebb fogások, képekben:

Fürj, sárgaborsó, fekete-fokhagyma, kacsa, sonka – Tiago

Vaddisznó consommé – Tiago

A további kedvenceinkért kattints a galériára!

Fotók: Bodnár Zsófi

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé? bor

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé?