Felejthetetlen gasztropillanatok a Konyhakiállítás főzőszínpadán

2019. február 24.
Szívesen ellesnéd a tradicionális japán sushi titkát egy igazi mestertől? Érdekel, hogy London legmenőbb éttermeiben milyen fogásokkal nyűgözik le a vendégeket? Imádod a magyaros ízeket, de a könyöködön jön ki a fűszerpaprika?

Ha a kulináris élvezetekkel bármikor le lehet venni a lábadról, és a konyhában is a változatosság híve vagy, akkor neked is a Konyhakiállításon a helyed. Sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat, miközben praktikus konyhai, tervezési fogásokkal és minőségi termékekkel ismerkedhetsz meg. Március 1-3. között kihagyhatatlan programkínálattal várnak a Budapest Arénában.

A háromnapos hétvége alatt a legkülönfélébb gasztrokalandok, főzőshow-k és programok várnak rád a kiállítás nagyszínpadán és a kiemelt standokon. A burger-rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk Jancsa Janit, a Street Kitchen feketeöves burgerszakértőjét, aki a Konyhakiállításra olyan ínycsiklandó receptet állított össze, hogy a gyorséttermi hamburgerek önként vonulnak a sarokba szégyenükben. Csak ennyit mondunk: mangalica és baconnel pirított savanyú káposzta. Készítsd az ízlelőbimbókat!

Az ázsiai gasztronómia kedvelőinek a szombati nap lesz a nyerő, hiszen ekkor lép színpadra a japán konyhaművészet egyik legelismertebb hazai szaktekintélye, Hokama san, aki lerántja a leplet a tökéletes sushi titkáról. Gyere, és tanuld meg, hogyan készülnek az autentikus lazacos makik!

Igazán izgalmas perceket tartogat a Konyhakiállítás látogatóinak Oliver Rowe és a Globalista Konyha bemutatója is, akik a 2019-es londoni gasztrotrendekből adnak ízelítőt. Persze nem kell mindenáron messzi tájakra kalandozni az újdonságokért. A magyaros ízek kedvelői Bede Robi főzőbemutatójának köszönhetően a hazai konyha rejtett kincseivel ismerkedhetnek meg közelebbről, kiderül, hogy van élet a fűszerpaprikán túl is.

Garantáltan elemi erejű felismerésekben lesz részed, ha ezidáig kételkedtél a gluténmentes vagy a vegán konyha létjogosultságában. Kiss Dóri blogger és Stőhr Gréta, a LifeTv vegán műsorainak háziasszonya olyan ételkülönlegességekkel készül, hogy nem hiszel majd a szemednek.

A 2019-es sztárparádéból természetesen nem maradhat ki Bernáth József és Sági Szilárd sem, de a kiállításon találkozhatsz Iklódi Dórival, a Wander.Food.Wonder gasztroblog írójával, illetve megnézheted, hogyan főz Gáspár Bea a 2017-es Konyhafőnök VIP győztese.

Vegyél részt te is a 2019-es Konyhakiállításon, ahol olyan világszínvonalú újdonságokkal, trendekkel, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még soha! Nézd meg te is élőben a konyha enteriőrjét uraló legfrissebb trendeket, és gazdagodj számtalan varázslatos gasztropillanattal a Budapest Arénában. Gyere, és szeress bele az új konyhádba!

A részletes programot ITT találod!