Kekszet sütni mindenki tud

2019. április 21.
Márk Szonja, az Édesem tortaműhely tulajdonosa ezúttal legkedvesebb kekszreceptjeit gyűjtötte össze.

Kicsik, nagyok, még nagyobbak, fiúk, lányok, anyukák, apukák, sőt, még az ő apukájuk és anyukájuk is tud kekszet sütni. Nem kell hozzá más, csak egy klassz recept, egy kis önbizalom és néhány jó alapanyag, máris a mennybe repülhetünk. Készíthetünk pofonegyszerű összekeverős vagy izgalmas töltött változatot, kicsit, nagyot, sósat, édeset, csak a kreativitáson múlik a végeredmény.

A Kekszek Márk Szonja Édesem-sorozatának a 3. része (interjúnkat ITT olvashatod Szonjával). Az Édesem Tortaműhely tulajdonosa 40 legkedvesebb kekszreceptjét válogatta össze, köztük különlegeseket és villámgyorsan elkészíthetőeket is. Az egyszerűségre törekvő és gyors receptek mindenkinek kedvet hoznak a kekszsütéshez. Szonja tágan értelmezi a keksz fogalmát, így a könyvben óriáskekszek, apró süteményhez hasonlítók, sósak, kiszúrósak, megtöltősek, összekeverősek…

Az otthoni kekszsütést a könyv végén összeszedett varázsszavak és kifejezések segítik – például kiderül, hogy nem szégyen egy darabig vonalzó segítségével nyújtani a keksz tésztáját.

Következzen néhány kép ízelítő gyanánt!

Hol: BOOOK