Milyen fánkot egyél a csillagjegyed szerint?

2019. április 17.
Ha nem tudsz dönteni, milyen fánkot egyél a napod megédesítésére, hívd segítségül a csillagjegyed. Természetesen ebben is tud segíteni.

Az asztrológusok szerint minden csillagjegynek megvan a maga egyedi ízlése. Így attól függően, hogy az egészségtudatos Szűzek vagy a nehezen döntő Ikrek közé tartozunk, más-más ízű fánk lesz az igazán nekünk való.

Kos: édes és fűszeres
A zodiákus legkalandvágyóbb csillagjegye a Kos, így az ízekben is szereti a különlegességeket. Gyermeki örömmel fedezi fel a gasztronómiai finomságokat. Szereti az összetett ízkompozíciókat, így a fahéjas-cukros fánk kicsit édes, kicsit fűszeres ízhatása a tökéltes választás nekik.

Bika: csokikrémes
Igazi ínyencek  a csillagjegy szülöttei, szeretik magukat finom ételekkel kényeztetni. Egy bársonyos csokoládékrémmel töltött fánk garantáltan elkényezteti az ízlelőbimbóikat. A Bikáknak fontos az ételek kinézete is, így az általuk választott fánk nemcsak finom, de látványnak sem utolsó.

Ikrek: cronut
Az ikrek számára a corissant és a doughnut (vagyis fánk) házasságából született cronut a tökéletes választás. Minden érzékszervükre hatással lehet ez az igazán összetett finomság.


Rák: szezonális ízesítés
A legszentimentálisabb csillagjegy szülöttei olyan különleges ízekre vágynak, melyek mindig az aktuális évszakhoz kötődnek. A csak rövid ideig kapható, szezonális édességek, mint például a mézeskalács fűszeres vagy nyáron egy citrusos fánk minden harapással a megfelelő hangulatba hozza a Rákokat.

Oroszlán: pirított kókusz
Az Oroszlánok olyan édességet választanak, ha megkívánnak valami finomságot, ami finom és menő is egyszerre. A trópusi ízek, mint például egy kókuszos fánk remekül illenek a fenséges csillagjegy szülötteihez.

Szűz: egyszerű és klasszikus fánk
Az egészségközpontú Szűzek az édességek közül is az egyszerűbb, táplálóbb változatokat részesítik előnyben. Ha megkívánnak egy fánkot, a klasszikus, töltetlen változatot választják inkább, és ha van kisebb méretű verzió, biztosan arra szavaznak.

Mérleg: epermáz és cukorszórás
A csillagjegy szülöttei imádják a látványos édességeket. Fánkból is a legfeltűnőbb, legszebb, leglátványosabb változatokat választják. Ugyanakkor szeretik, ha hagyományos íze van az ételeiknek, így számukra egy epermázas, látványos fánk lehet tökéletes.


Skorpió: csokoládés sütőben sült fánk
A legtitokzatosabb jegy szülöttei rendkívül mély és gazdag érzelemvilággal rendelkeznek. Nekik egy örök klasszikus való, mint például egy csokoládés süteményalapú fánk, melyet gazdag étcsokoládé borít.

Nyilas: mázas, gyümölcsös
A humorra és viccelődésre mindig kapható Nyilas számára egy citromos krémmel töltött, mázas fánk az ideális választás, hiszen minden falat újabb meglepetést rejt, ahogy a savanykás és édes ízek keverednek a szájában.

Vízöntő: vaníliakrémes fánk
A lázadó Vízöntők elkötelezettek a társadalmi változások mellett. Ezért számukra szimbolikus finomságot jelent egy vaníliakrémmel töltött fánk, amely mérföldkő volt a krémmel töltött fánkok történelmében.

Bak: klasszikus mázas fánk
Ambiciózus, elszánt és kitartó csillagjegy, akik nem szeretik, ha ámítják őket. Egy klasszikus, meglepetéseket nem igazán tartogató, ám megbízhatóan finom mázas fánk az, ami igazán illik a bakokhoz.

Halak: lekváros
Szeretnek kísérletezni, ráadasul igazán kreatív csillagjegy a Halak, tehát egy izgalmas, töltött fánk elégítheti ki az édesség iránti vágyukat. Egy finom lekváros fánk igazi íz- és textúrakavalkád, így biztosan jó választás a Halaknak.

Fotó: Unsplash