Sütés újra bolti élesztő nélkül, kovásszal

2019. június 02. |

Miért is kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak abba avat be, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja kedvenc receptjeit is az aszalt fügés vagy japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és bagelen át a kovásszal készült gofriig.

„Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.”

Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője szenvedélyes kenyérsütő legújabb könyvében megosztja a kovásszal való kenyérsütés minden titkát:

  • hogyan etessük, hogyan szeressük a kovászunkat?
  • miért egészségesebb a kovásszal sütött kenyér a bolti, élesztős változatnál
  • 30 különleges receptet (kenyerek, sós és édes sütemények) is közread: fehér kenyér, gluténmentes kenyér, Hokkaido-kenyér, kuglóf, babka, kifli, bagel, simit mind megsütésre vár!

Tervezett megjelenés: 2019. április 26.

Ár: 5490 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró