Új piac debütál a 2. kerületben

2020. február 23.
Kistermelői és kézműves piaccal bővül a budai kínálat, március 1-jén ugyanis új piac nyílik egy csodálatos, hatalmas zöld kertben. A 2. kerületi újonc, a Tiliana Food & Design Market a nyári káptalantóti piac nyüzsgését és hangulatát hozza majd el a fővárosba.

A háromhektáros kert – ami egyébként egy szállodához tartozik – eddig elsősorban privát vagy céges rendezvényeknek adott otthont, de a vezetőség fontosnak tartja, hogy minél többen élvezhessék ezt a csodát. A szállodához tartozik egy étterem is, amely mindenki számára nyitva áll. Mindez azt jelenti, hogy aki itt eszik-iszik, bármikor használhatja az egyébként valóságos gyerekparadicsomnak ható kertet.

Ennek ellenére sokan még mindig nem tudnak a terület létezéséről… Ennek azonban mostantól vége, ugyanis ez a rendezvény – amelyet rendszeresre terveznek a szervezők – egy olyan nagyszabású, remek hangulatú, színes-illatos gasztro- és művészeti program lesz, ahova feltétlenül érdemes ellátogatni.

Lesz ezen a piacon minden, amit örömmel elnézegetünk és megkóstolunk, nehéz volna mindet felsorolni. De íme pár termék, ami biztosan lesz a piacon: kézműves lekvárok és szörpök, aszalt gyümölcsök, levendulacsodák, ételkülönlegességek, füstölt húsok, mézek, zöldség-gyümölcs, kézműves csokoládék, chutney-k, bőrdíszműves és ökotextil csodák, táskák, rengeteg féle ékszer csak magyar tervezőktől, dísztárgyak, teák és sütemények.

Kicsit Káli Medence, kicsit Városmajor, kicsit öko, kicsit bio, kicsit Wamp, kicsit minden lesz itt március 1-én.