Bizarr trend tarolja le a mézeskalácsházat idén

2020. november 22.
A koronavírus-járvány egészen bizarr dolgokat képes kihozni az emberekből. A közösségi oldalakon pedig szembesülhetünk annak eredményével, hogy az otthon töltött idő milyen őrültségekre ragadtatja a napjaikat home office-ban tengetőket. Idén az Instagramon tarol a hidegtálból készült mézeskalácskunyhó parmezánhóval, valószínűleg a húsevők legnagyobb örömére.

A karácsony egyik hagyományos kelléke a mézeskalácskunyhó. Mókás megsütni és dekorálni, kiélhetjük a kreativitásunkat, és közben garantáltan ünnepi hangulatba kerülünk az illatoktól. Ám idén a kevésbé édesszájúak is örülhetnek, mert olyan trend ütötte fel a fejét a közösségi oldalakon, ami kifejezetten a húsimádóknak kedvez: a hidegtálkastély. 

A legújabb Instagram-őrület sós fordulatot hozott a klasszikus édesség háza tájára. Első pillantásra hozzák a megszokott mézeskalácskunyhó kinézetet, ám ha alaposabban megnézzük, észrevesszük, hogy húsfélék, sajtok és sós kekszek alkotják, parmezánhóval megkoronázva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FARMcurious (@farmcurious)

Idén nincs olyan, amit ne lenne szabad, így ha kellő inspirációt szereztünk hozzá, építsük meg a szalámitetős, perecrönkös és sajtfonatos karácsonyi hidegtálkastélyunkat, ami tökéletesen megfelel előételnek és a karácsonyi asztal díszének egyaránt.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar
Fotó: Instagram