Bizarr trend tarolja le a mézeskalácsházat idén

2020. november 22. |

A koronavírus-járvány egészen bizarr dolgokat képes kihozni az emberekből. A közösségi oldalakon pedig szembesülhetünk annak eredményével, hogy az otthon töltött idő milyen őrültségekre ragadtatja a napjaikat home office-ban tengetőket. Idén az Instagramon tarol a hidegtálból készült mézeskalácskunyhó parmezánhóval, valószínűleg a húsevők legnagyobb örömére.

A karácsony egyik hagyományos kelléke a mézeskalácskunyhó. Mókás megsütni és dekorálni, kiélhetjük a kreativitásunkat, és közben garantáltan ünnepi hangulatba kerülünk az illatoktól. Ám idén a kevésbé édesszájúak is örülhetnek, mert olyan trend ütötte fel a fejét a közösségi oldalakon, ami kifejezetten a húsimádóknak kedvez: a hidegtálkastély. 

A legújabb Instagram-őrület sós fordulatot hozott a klasszikus édesség háza tájára. Első pillantásra hozzák a megszokott mézeskalácskunyhó kinézetet, ám ha alaposabban megnézzük, észrevesszük, hogy húsfélék, sajtok és sós kekszek alkotják, parmezánhóval megkoronázva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FARMcurious (@farmcurious)

Idén nincs olyan, amit ne lenne szabad, így ha kellő inspirációt szereztünk hozzá, építsük meg a szalámitetős, perecrönkös és sajtfonatos karácsonyi hidegtálkastélyunkat, ami tökéletesen megfelel előételnek és a karácsonyi asztal díszének egyaránt.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar
Fotó: Instagram

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

Tapasokkal és mediterrán Gasztroheggyel indul az ősz balaton

Tapasokkal és mediterrán Gasztroheggyel indul az ősz

Diós kecskesajttal töltött csirke szőlővel sütve csirke

Diós kecskesajttal töltött csirke szőlővel sütve