Szavazz, hogy segíts a kedvenc éttermednek!

2021. március 02. |

A Felelős Gasztrohős és a NetPincér közös díjat hozott létrem a vírushelyzet alatt is felelősen működő vendéglátóhelyeknek. A 10 legjobb hely közül te döntheted el, ki nyerje a díjat.

gasztro-szavazas

A Felelős Gasztrohős és a NetPincér Díj 2021 – Felelősen a krízishelyzetben közönségszavazáson te is segíts a kedvenc vendéglátóhelyednek, hogy övé lehessen a közönségdíjjal járó 800 000 Ft értékű nyeremény. A jelentkező éttermek közül a szakmai zsűri 10 vendéglátóhelyet választott, amelyek részt vehetnek a közönségszavazáson. Az elbírálás szempontjai között a környezetvédelem, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás is szerepelt, és a nevezőknek lehetőségük volt arra is, hogy megindokolják, miért ők érdemlik az elismerést.

Felelos-Gasztrohos-Dij-2021-02-02
A TOP10 vendéglátóhelyek:

Almalomb
Csillaghegyi Megálló

Jedermann

KIOSK Budapest

KÖZÖS – kávézó és konyha a Wekerlei Kispiacon

MEZNA

Reggeli

Szabad Bisztró

Szőlőskert – Vineyard Inn

Vivina Café

Szavazni március 14-ig tudsz, a szavazatoddal pedig te is nyerhetsz: az első 100 voksoló garantált ajándékot kap, és további értékes nyereményeket is sorsolnak a szervezők.

Szavazni ITT és ITT tudsz!

Olvass tovább!

A magyar gasztrovilág nagy túlélői

A magyar gasztrovilág nagy túlélői

Házhoz szállított fine dining menüvel, balatoni food truckkal és kistermelőket összefogó pop-up delivel küzdöttek a túlélésért a hazai éttermesek a koronavírus miatt elrendelt korlátozások időszakában. A vendéglátóhelyek azóta újra kinyithattak, de az ő életükben a válságnak még nincs vége.

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

5 izgalmas ebédrecept inzulinrezisztenseknek bulgur

5 izgalmas ebédrecept inzulinrezisztenseknek

Így süss puha és magas piskótát otthon piskóta

Így süss puha és magas piskótát otthon