- A téli, hideg esték igazi sztárja lesz ez az ital, ha megkóstolod!
- Krémes és habos, ráadásul nagyon ízletes.
- Mutatjuk a fejedelmi, krémes ital receptjét, hogy te is kipróbálhasd.
A téli szezon hideg, borús és ködös napjain nincs is jobb, mint egy testet és lelket melengető ital. Ez a forró finomság páratlanul ízletes, te is imádni fogod!
Titka valójában abban rejlik, hogy a vörösbor testességét és a forró csokoládé krémességét ötvözi. Igazi élvezet ez az ital! Készülj fel rá, hogy amint egyszer megkóstolod, könnyen a rabjává is válhatsz majd…

Megmelengeti tested és lelked ez a forró, krémes, vörösboros ital a hideg, téli napokon
Így készítsd el a krémes vörösboros innivalót a hideg, téli estéken
Hozzávalók
- 1 csésze tej
- 1/3 csésze étcsokoládé (apróra darabolva)
- 1/2 csésze vörösbor
Elkészítés
- Melegítsd fel a tejet egy kis lábasban, de ügyelj rá, hogy ne forrald fel.
- Add hozzá a kis darabokra tört étcsokoládét, és keverd addig, amíg teljesen fel nem olvad a csoki, sima állagot kapva így a keverék.
- Öntsd bele a vörösbort, és folyamatos keverés mellett melegítsd további 1-2 percig.
- Töltsd egy bögrébe, és élvezd az ízek harmóniáját!
Trükkök a krémes ital tökéletesítéséhez
Tálalás előtt érdemes egy habverő vagy tejhabosító segítségével még inkább krémesre keverned ezt a nagyszerű, téli italt. Cukrot ízlés szerint keverj bele, de legfinomabb nélküle! Fahéjjal azonban bátran meghintheted, mert csak fokozza az élvezetet, és még jobban átmelegít a hideg napokon és estéken.
Forrás: apartmenttherapy, Fotók: GettyImages