5 hozzávalós sörkenyér – ezt ki kell próbálnod! Egyetlen tál, öt hozzávaló, öt perc előkészület – csak ennyire van szükséged ahhoz, hogy elkészíthesd ezt a mennyei és szégyentelenül egyszerű sörkenyeret!
Paradicsomleves cukrosan? Így csináld, hogy tényleg finom legyen A cukros paradicsomleves egy igazi menzás rémálom – pedig lehetne finoman is csinálni! A Nosalty ezen a héten elmondja, hogyan álljunk neki!
A legjobb halloweeni muffin kezdő cukrászoknak Ha répa vagy sütőtök alapú muffint sütünk, egy csapásra megvan a narancsos szín a halloweeni hangulatához.
Juharszirupos sült körte mandulás morzsával, az őszi álomdesszert Ez a kifinomult, mégis egyszerű recept az ősz legfinomabb ízeit vegyíti: édes gyümölcs, aranyló juharszirup és ropogós mandula teszi felejthetetlenné.
5 új étterem Budapesten, amit muszáj kipróbálnod Megfizethető ázsiai levesezővel, buja hangulatú koktélbárral és a kedvenc világkonyháidat egyesítő belvárosi étteremmel is bővült a budapesti gasztroszcéna.
Szaftos, ropogós csirkecomb citrommal és olívabogyóval – recept A Nosalty ezen a héten elhozta nekünk a tökéletes vasárnapi fogás receptjét.
Dal Palak, vagyis spenótos indiai lencse – a mennyei vitaminbomba Ez az indiai lencseragu vitamindús, gazdag étel, amit gyorsan elkészíthetünk egy hűvös őszi estére. Ha szereted a különleges ízeket, ezt mindenképp próbáld ki!
A legfinomabb rakott krumpli hús nélkül Ki mondta, hogy a húsmentes rakott krumpli csak unalmas lehet?
Martha Stewart sült krumplija finomabb, mint bármi, amit eddig kóstoltál Nem csak finom, de nagyon egyszerű is elkészíteni Martha Stewart héjában sült krumpliját.
Kvíz: mennyire ismered a jellegzetes magyar ételeket? Meg tudjuk mondani, milyen összetevő nincs a kvízben előforduló jellegzetes magyar ételekben?
Itt a tökéletes házi sajtos roló receptje Eleged van már a fullasztó tésztájú, tömény, nehéz krémmel töltött bolti sajtos rolókból? A Nosalty ezen a héten egy könnyű és habos, isteni házi receptet hozott el nekünk.
Készíts mennyei sajtos karfiolrudacskákat! Ezek a mennyei, sajtos rudacskák nemcsak egészségesek, de még gluténmentesek is, szóval felejtsd el a klasszikus verziót és válts át erre a karfiolos receptre!
„Még nem mertünk beletenni egy halfejet a levesbe“ – interjú Lu Boyinnal, a 101 Bistro és 101 Tigris alapítójával A 101 éttermek egyik alapítójával, Lu Boyinnal a gyerekkori kedvenc csirkelábról, a kínai büfék titkáról és a tajvani konyha sokszínűségéről is beszélgettünk.
Ha egyszer kipróbálod a fetán sült tükörtojást, soha többé nem akarod a klasszikus verziót enni Az őrület a sült fetás tésztával kezdődött, jelenleg pedig a fetán sült tükörtojás a legtrendibb reggeli az app használói körében.
Így készül a kapros-túrós a nagyi receptje alapján A Nosalty ezen a héten megmutatja, hogyan készítsünk kapros-túróst a nagyi receptje alapján.
Felejtsd el a hagymakarikát – itt a rántott tökkarika! Egy izgalmas, mégis ismerős íz, ráadásul már az őszre hangolva: készíts ropogós tökkarikát isteni citromos-fokhagymás mártogatóssal!